Sprogkyndige læger til alarmcentral for rejseforsikring

Dette job er udløbet

SOS International, en af Nordens førende assistanceorganisationer, søger speciallæger til konsulentarbejde. De primære opgaver er:

  1. at sikre, at vores kunder på rejse i hele verden får korrekt og nødvendig behandling ved tilskadekomst eller akut opstået sygdom
  2. at vores kunder evakueres til nærmest egnede behandlingssted ved behandlingssvigt
  3. at vurdere, hvordan kunden kan transporteres hjem i forbindelse med sygdom/tilskadekomst

Din profil
Du er speciallæge i et nordisk land indenfor et af følgende specialer: Ortopædi, oftalmologi, gynækologi/obstetrik og onkologi.

ELLER

Du er speciallæge i et nordisk land og taler et af følgende sprog: Bosnisk, serbisk, kroatisk, spansk, italiensk, græsk, thai eller kinesisk.

Vi tilbyder
SOS Internationals læge er tilknyttet som konsulenter, og du kan derfor udføre arbejdet hjemmefra. Arbejdsbyrden varierer afhængig af dit speciale og ønske til arbejdsmængde men er også sæsonbetinget.

Du betales per sag, som du håndterer og du kan fakturere gennem dit firma.

Du vil blive en del af et stort kollegialt netværk med mange andre speciallæger.

Du får et spændende konsulentjob, der sætter din faglighed på spil i samarbejde med et globalt netværk af medicinske leverandører og dedikerede medarbejdere på vores alarmcentral.

Om SOS International
SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Vi leverer rejseassistance til rejsende over hele verden på vegne af en lang række nordiske forsikringsselskaber.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger.

SOS international blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Læs mere på www.sos.eu