Dermatologisk speciallægekonsulent til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring Vil du bidrage med din faglige viden, så skadesramte danskere får en kvalificeret afgørelse på deres sag? Og kan du arbejde digitalt? Så er det måske dig, vi søger i Lægefaglig Enhed, der er en del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i ATP.

Dette job er udløbet

Kan du arbejde tæt med sagsbehandlerne?
I Arbejdsmarkeds Erhvervssikring (AES) søger vi dig, der er speciallæge i dermatologi og 8 timer ugentligt kan hjælpe i vurderingen af spørgsmål, som omhandler dermatologiske problemstillinger i arbejdsskadesager. Arbejdet vil primært foregå digitalt, men der vil være brug for, at du indimellem kan deltage i fysiske lægemøder i Hillerød.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt miljø, og sammen med vores sagsbehandlere skal du sikre, at sagerne bliver afgjort kvalificeret og til tiden. Konkret skal du:

  • arbejde digitalt i vores sagsbehandlingssystem
  • hjælpe sagsbehandleren ved vurdering af dermatologiske spørgsmål i vores arbejdsskadesager
  • lave skriftlige vurderinger i de sager, som du bliver forelagt
  • deltage i lægemøder (ca. 2-4 gange årligt)
  • bidrage med din faglige viden ved generelle henvendelser eller spørgsmål fra vores fagområder.

Vores lægekonsulenter bistår med rådgivning om medicinske spørgsmål som led i sagsbehandlingen. Og vi sørger for en grundig introduktion, hvor du i samarbejde med sagsbehandlere og dermatologiske lægekonsulenter vil lære vores sagsområder at kende og deltage i relevante lægemøder.

Er du god til at omsætte faglig viden?
Du er dermatolog, gerne med erfaring inden for arbejdsbetinget hudsygdom, og kan formidle din viden på en let forståelig måde. Du kan arbejde digitalt, selvstændigt og objektivt med sagerne.

Som person er du god til at samarbejde, også på tværs af faggrænser, og du udviser fleksibilitet i din måde at varetage opgaverne på.

Vil du hjælpe skadesramte danskere?
Du bliver ansat i Lægefaglig Enhed, som er en del af AES. Her har vi ca. 40 lægekonsulenter ansat, der hvert år modtager mere end 30.000 opgaver med spørgsmål fra vores sagsbehandlere.

AES er en del af ATP Koncernen. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Du kan læse mere om vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest d. 4. februar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores dermatologiske speciallægekonsulenter Jeanne Duus Johansen på tlf. 4129 1177, Tove Agner på tlf. 4061 5254 eller sektionschef Mia Mollerup på tlf. 2941 1605. Bemærk at ansættelsessamtaler vil finde sted enten i uge 6 eller uge 8.