Klinikchef til Psykiatrisk Center Ballerup

Dette job er udløbet

Her får du mulighed for at skabe rammerne for den bedste patientbehandling og samtidig gøre en forskel for pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du indgår i centerledelsen på Psykiatrisk Center Ballerup. Sammen med centerets anden klinikchef får du det overordnede behandlingsansvar. Du får primært ansvaret for akutmodtagelsen, flere døgnafsnit samt enkelte ambulatorier. Her skal du være med til at udvikle og drive centeret, så visionen om at hjælpe patienter med psykiske lidelser videre til en bedre hverdag realiseres.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Psykiatrisk Center Ballerup er et ambitiøst og udviklingsorienteret center. Vi har mange funktioner og dygtige medarbejdere, der er med til at give patienterne en god behandling. Som en del af Københavns Universitetshospital er forskning og undervisning også en vigtig del af hverdagen, der understøtter vores evidensbaserede behandlingstilbud og skaber inspirerende læringsmiljøer for medarbejderne.

Om stillingen

Som klinikchef skal du bidrage til et miljø, der er kendetegnet ved tryghed, tillid og inddragelse. Vi har høje ambitioner om at udvikle og gå forrest, når det gælder god ledelse og arbejdet med løbende forbedringer. Du skal være med til at sikre og udvikle den behandlingsmæssige kvalitet samt prioritere opgaver og ressourcer, så vores aktiviteter skaber mest mulig værdi for patienterne. Vi skal være et attraktivt arbejds- og uddannelsessted for alle, og du får en særlig rolle i forhold til speciallæger og yngre læger.

Du refererer til centerchefen og dine tætteste samarbejdspartnere er centerets anden klinikchef og de to udviklingschefer.

Om dig

Du er en fagligt kompetent, inspirerende og inddragende speciallæge og leder, og du kan bevæge dig i en kompleks organisation med mange forskellige fagligheder og højt specialiserede medarbejdere. Du har bred erfaring og har i løbet af din karriere arbejdet inden for det almene og akutte område. Du har med andre ord en solid faglig indsigt, som du gerne stiller til rådighed igennem vejledning og sparring.

Mere information

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2022 eller snarest muligt. Ansøgning og CV uploades senest den 24. januar 2022, kl. 10.00.

Du kan du læse mere om stillingen og lederprofilen her. Du er også velkommen til at kontakte centerchef, Jacob Franck Larsen på tlf. 3864 5188 eller direktør i Mercuri Urval, Jakob Westh på tlf. 6089 6436.