Introduktionsstilling til speciallægeuddannelsen i psykiatri – Retspsykiatrisk Afdeling, AUHP Retspsykiatrisk Afdeling, AUH Psykiatrien har en introduktionsstilling til speciallægeuddannelsen i psykiatri ledig til besættelse pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Dette job er udløbet

Stillingen
I-stillingen er tilknyttet sengeafsnit R4. Afsnittet har en fast overlæge ansat, så du vil få tæt og kvalificeret supervision. Herudover skal du deltage i vagten på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien, hvor der er en speciallæge i front på alle hverdage til kl. 21.

Hvem er vi?
Retspsykiatrisk Afdeling udreder, diagnosticerer og behandler psykisk syge patienter, der er sigtet eller dømt for kriminelle handlinger. Vi er cirka 240 ansatte fordelt på 4 sengeafsnit og 1 klinik. Vi er en afdeling med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, høj faglighed, uddannelse og arbejdsmiljø. Hos os får du mulighed for at kombinere det akutte i vagterne med de længerevarende patientforløb på vores sengeafsnit.

Hvad tilbyder vi?
Afdelingen prioriterer lægernes uddannelse højt, således har lægegruppen 3 fælles undervisningsdage om året og mødes fast én gang om ugen. Afdelingen støtter deltagelse i Dansk Psykiatrisk Selskabs årsmøde og kongresser efter prioritering. I stillingsforløbet vil du få mulighed for at tage introduktionskursus i psykiatri, ligesom der vil være mulighed for at deltage i psykoterapeutisk grundkursus. Du kan endvidere få indblik i udfærdigelsen af mentalobservationer.
Hvis der er et område, du kunne tænke dig at udforske, vil vi tilstræbe at lave et forløb, der matcher dine fokusområder, hvad end det er psykoterapi, forskning eller psykofarmakologi mv.

Hvem er du?
Vi søger en kollega med gå-på-mod, der har lyst til at engagere sig i psykiatriske problemstillinger.
Du har lyst til at prøve kræfter med de korte akutte forløb gennem vagten og de mere langvarige og komplicerede forløb på sengeafsnittet.

Formalia
Introduktionsstillingen er i overensstemmelse med reglerne for den nye speciallægeuddannelse. Der henvises til www.sundhed.dk.
Stillingen aflønnes i henhold til overenskomsten og slås op under ESK-nr.: 6600-31-50-i-50.

Du kan læse mere om vores afdeling her: https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/auhpsykiatrien/retspsykiatrisk-afdeling/

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Ledende overlæge Trine Arngrim, mail: triarn@rm.dk eller tlf: 2116 6502.

Ansøgningsfrist d. 16. august 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 25. august 2021 om eftermiddagen.

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med ansættelsen vil blive indhentet straffeattest.

Søg stillingen via “Søg job”-knappen

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.