Dygtige radiologer til Sjællands Universitetshospital

Dette job er udløbet

Region Sjælland logo

Vi tilbyder en masse – og meget mere, end du regner med. Vi er Danmarks nyeste universitetshospital – der er 4 andre – og vi er fuld i gang med at etablere os i nye faciliteter, investerer massivt i teknologien og du kan være med på rejsen. Hvis du vil være èn af vores kommende radiologer, så har vi en fantastisk pakke til dig:

Flad struktur med stort ansvar: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der er brede rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt og kulturelt præg på afdelingen og være en af universitetshospitalets faglige fyrtårne.

Et godt tværfagligt arbejdsmiljø: Vi anser et godt arbejdsmiljø og en høj trivsel som en forudsætning for at skabe gode patientforløb. Vi fremmer udviklingen af et ”sygehus uden grænser” i forhold til samarbejdet både internt på tværs af specialer og afdelinger – og eksternt i forhold til andre sygehuse, praktiserende læger og kommuner. Vi sørger for at vores læger kan fokusere på det vigtigste, nemlig patienterne – ikke på bureaukrati, økonomi og administration. Vi er også langt i digitaliseringen af radiologiens arbejdsprocesser.

Mange og spændende samarbejdspartnere: Vi er en del af et stort og velfungerende tværfagligt universitetshospital med alle specialer repræsenteret – og du kan derfor forvente at få mange kompetente, passionerede og samarbejdsorienterede kollegaer. Vi er også en arbejdsplads, hvor du får masser af muligheder, hvis du ønsker at bidrage forskningsmæssigt.

Massive personlige og faglige udviklingsmuligheder: På Sjællands Universitetshospital ønsker vi også at være et inspirerende, udviklende og eftertragtet uddannelsessted. Billeddiagnostisk Afdeling er ingen undtagelse og vi prioriterer faglighed og kompetenceudvikling meget højt. Det sikres blandt andet gennem klinisk undervisning af høj faglig standard, kursusdeltagelse og mange spændende patientkategorier.

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra universitetshospitalet, kan du med stor fleksibilitet skabe din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og vi har i den grad behov for dem, der gerne vil gå i vagt.  Og alt indimellem, herunder hjemmearbejdsdage. Planlægningen sker naturligvis i samspil med dine kommende kollegaers arbejdsskema, så jeres behov bliver bedst muligt opfyldt.

Naturskønne omgivelser og mulighed for at vælge forskellige hjembyer: Du må bo, lige hvor du vil i Danmark og i det nære udland. Vi vil dog elske, hvis du kommer og bor i nærheden af universitetshospitalet – Køge, Roskilde eller andre dejlige steder står klar til dig. Du kan nemt vælge skov, vand, landlige omgivelser eller kulturelle steder – og der vil ikke være særligt langt derhen. Hovedstaden og kulturmetropolen i Danmark er ca. 30 minutter væk fra de forskellige lokationer.

Stærk onboarding: Region Sjælland, som universitetshospitalet er en del af, står klar med masser af hjælp og rådgivning til ny-tilflyttere. Der er fine vuggestuer og børnehaver, gode private og offentlige skoler samt et meget velfungerende samfund med høj tryghed og sikkerhed. Vores arbejdsmarked fungerer også under meget ordnede forhold.

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter gældende overenskomster, herunder anciennitet, kvalifikationer, vagter etc. og mulighed for ekstra betaling, hvis du arbejder mere end 37 timer i gennemsnit per uge.

Om dig: Det overordnede krav til dig er, at du er uddannet speciallæge i radiologi. Fagligt motiveres du af det store ansvar og den opgavemangfoldighed, som du vil opleve på afdelingen samt samarbejdet med de kliniske afdelinger. Vi har brug for alle typer af subspecialer i radiologi og du vil opleve en afdeling med det nyeste apparatur. Derudover har du stærke samarbejdsevner og bidrager til afdelingen med dit gode humør og høje engagement.

Om Sjællands Universitetshospital: Vi bygger nyt hospital i Køge. I 2025 slår universitetshospitalet dørene op for et helt nyt supersygehus, der er med til at understøtte regionens vision om at skabe sammenhæng i patienternes behandlingsforløb og skabe rammerne for et fleksibelt og fremtidssikret sygehustilbud i Region Sjælland. Med det nye supersygehus bliver Sjællands Universitetshospital 3 gange så stort som det nuværende hospital, hvilket vil gøre Sjælland Universitetshospital til behandlingssted for hele regionens patienter.

Kontakt konsulent Lise Sommerlund, telefon +45 5076 1220 fra Mercuri Urval for at høre nærmere. Vi ansætter løbende.

Ansøgningsfristen udløber den 1. august 2021.

Du søger stillingen hos Region SjællandHer kan du i øvrigt løbende følge med i andre spændende stillinger, der bliver slået op.