Knut Borch-Johnsen
Foto: Joachim Rode

Next stop Sierra Leone 66-årige Knut Borch-Johnsen tager hul på et nyt kapitel i sin karriere, når han ved årsskiftet stopper som lægefaglig vicedirektør på Holbæk Sygehus, og til sommer begynder et års udstationering for Læger uden Grænser som administrativ chef for et hospital i Kenema i det vestafrikanske land Sierra Leone.

Når Knut Borch-Johnsen, lægefaglig vicedirektør på Holbæk Sygehus, til årsskiftet går på pension efter næsten 40 år i det danske hospitalsvæsen, er det ikke for at få tid til at trække sig tilbage til ødegården i Sverige for at skrive en nøgleroman om det danske sundhedsvæsen, svinge golfkøllerne eller tage et kursus i portvinssmagning. Jeg skal først og fremmest være administrator, selv om jeg selvfølgelig ikke kan udelukke, at jeg kommer til at give en hånd med, hvis tingene brænder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind