Løhde utilfreds med regioners redegørelse for brug af milliarder til psykiatri

Løhde utilfreds med regioners redegørelse for brug af milliarder til psykiatri Sundhedsminister Sophie Løhde (V) vil have et mere klart billede af, om regionerne som aftalt bruger deres andel af en økonomisk saltvandsindsprøjtning til psykiatrien til at øge psykiatriens personale- og sengekapacitet.

Regionernes afrapporteringer til Sundheds- og ældreministeriet om, hvad de har brugt deres andel af statens 2,2 mia. kroner store saltvandsindsprøjtning til psykiatrien på er for forskellige til, at det giver mening at sammenligne dem. Det er minister Sophie Løhde (V) så utilfreds med, at hun – med støtte fra satspuljepartierne – indfører en ny opfølgningsmodel. »Regionerne leverer ikke valide og sammenlignelige data på kapacitet i form af senge og personale samt økonomi,« siger Sophie Løhde og uddyber, at meningen med en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind