Jeg savner datafangst Jeg vil gerne opfordre til, at vi ikke får ødelagt et utrolig godt redskab til kvalitetssikring i egen praksis.

Det er med lidt angst og bæven, jeg prøver at ytre mig her. I de sidste mange måneder er der sagt og skrevet utrolig meget om datafangst og oftest i en meget negativ tone. Jeg mener selvfølgelig, at alle formaliteter og godkendelser skal være i orden — den side vil jeg ikke forholde mig til her — det er der rigtig mange andre, der forsøger. Jeg savner datafangst. Jeg er ‘født og opvokset’ i en praksis med diagnosekodning og datafangst,...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement