Hospitalsledelse finder afløser for Ulrich Fredberg
»Min rolle bliver, at vi i det tomrum, vi har efter en vellidt og respekteret leder, fortsat sikrer de bedste patientforløb og den bedste arbejdsplads for de ansatte,« siger Mikkel Gjesing Callsen, der er konstitueret som ledende overlæge på Diagnostisk Center, Silkeborg - her sammen med den tidligere specialeansvarlige overlæge for reumatologien, Tove Lorenzen.Foto: Palle Peter Skov

Hospitalsledelse finder afløser for Ulrich Fredberg Hospitalsledelsen ved Hospitalsenhed Midt har konstitueret Mikkel Gjesing Callsen som ledende overlæge i den medicinske del af Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.