Psykiater til fleksibel virksomhed med stor frihed Nykøbing Sj., Lyngby eller Aalborg

Dette job er udløbet

Drømmer du om frihed og stor fleksibilitet i planlægningen af dit arbejde samtidig med at du bliver en del af en etableret virksomhed? Hos os får begge dele og mere til. Skovhus Privathospital søger psykiatere til både Nykøbing Sj., Lyngby og Aalborg.

Vi leder efter en psykiater med bredt kendskab til psykiatriske problemstillinger hos patienter i aldersgruppen fra 18 år. Vi er en virksomhed i stor udvikling og søger derfor overlæger med speciale i psykiatri. Vi har på nuværende tidspunkt afdelinger og klinikker i Aalborg, Lyngby og i Nykøbing Sjælland, men andre lokationer kan også have interesse.

Som vores kommende psykiater får du fri aften, weekend, helligdage og mulighed for at holde fri i skolernes ferie, hvis du ønsker det. Vi er også fleksible ift. om du ønsker at arbejde fuldtid eller deltid – arbejdet kan tilpasses efter dine behov.

Stor indflydelse på opgaverne og mindre administration
Stillingen indeholder rig mulighed for indflydelse på, og udvikling af egne arbejdsopgaver. Du bliver en del af vores yderst kompetente lægeteam, der har stor erfaring indenfor det psykiatriske område. Arbejdet består primært af udredning og behandling af voksne, derfor ses bred erfaring som en nødvendighed. På Skovhus Privathospital prioriterer vi lægernes tid, således at disse kan arbejde mest muligt med patienter, hvorfor disse har så få administrative opgaver som muligt.

”Skovhus skiller sig ud, fordi der er tid til patienterne. Tid at tale med dem og finde den rigtige løsning med hele det tværfaglige bagland. Du bruger heller ikke så meget tid på dokumentation – hos os er der hjælp til den slags opgaver.” Lisette Schmidt, CPD, Skovhus Privathospital.

På Skovhus arbejder vi teambaseret, tværfagligt og har en helhedsorienteret tilgang til mennesker med psykiske lidelser, og deres familier. Vores tilgange tilpasses altid den enkelte patients problematikker, og vores udgangspunkt er den systemiske og narrative terapi.

Du bestemmer selv dine arbejdstider
Dit primære arbejdssted vil være på vores klinik i Aalborg eller der i landet, hvor du bliver tilknyttet. Du vil blive ansat enten i en konsulentstilling eller fast stilling (efter eget ønske), hvor du som udgangspunkt selv kan bestemme, hvilket dage du vil arbejde. Arbejdstiden er fleksibel angående timer og aftales efter dine ønsker.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisette Schmidt på telefon 5996 1590 eller på mail privathospital@grh.dk.

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi inviterer løbende til samtale og jobopslaget vil derfor kun være aktivt, indtil vi har fundet den rette.

Skovhus Privathospital er en del af Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag.

Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Læs mere om Skovhus Privathospital her: https://skovhusprivathospital.dk/

Du kan også følge os på de sociale medier her: LinkedIn og Facebook