Bliv ledende overlæge i Kardiologi, Nykøbing F. Sygehus – du vil ikke fortryde det Har du lyst til at lede vores kardiologiske sengeafsnit og ambulatorium gennem udvikling, vejledning, samarbejde og faglighed i et miljø præget af nærhed og en positiv omgangsform? Så vil stillingen som ledende overlæge i Kardiologi til Medicinsk Afdeling være noget for dig.

Dette job er udløbet

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du som ledende overlæge på Afsnit for hjerte- og karsygdomme kan være med til at sætte stort præg på din egen stilling, og på hvordan afdelingen kan og skal udvikles. Medicinsk Afdeling er den største af de ni afdelinger på Nykøbing F. Sygehus. Medicinsk Afdeling har fire klynger. En af de fire klynger er Afsnit for hjerte- og karsygdomme med 30 sengepladser samt et ambulatorie med stor aktivitet. Som ledende overlæge, samarbejder du tæt med tre oversygeplejersker og refererer til afdelingsledelsen.

Om os

Nykøbing F. Sygehus er et mindre sygehus, hvor det har sine særlige positive sider, at de ansatte på sygehuset kender hinanden og har et særdeles godt samarbejde på tværs af både afdelinger og specialer. Dette gør sig gældende både fagligt, men også kollegialt. Sygehuset har et godt og tæt samarbejde med de andre kardiologiske afdelinger både i Region Sjælland og i Region Hovedstaden. Derudover har afdelingen en samarbejdsordning med Køge Sygehus, hvor kirurgerne fra Køge driver en omfattende udefunktion, der er en integreret del af Gastromedicinsk klynge. Du finder Nykøbing F. Sygehus organisationsdiagram her.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere. Kardiologien består af et stærkt internationalt hold, hvor medarbejderne har en faglig dygtig standard. Der er stor passion for specialet, og kardiologi har et rigtig godt ry som uddannelsessted for yngre læger.

Om stillingen

Som ny ledende overlæge kommer du til at spille en stor rolle i forhold til at støtte, udvikle og drive Kardiologisk Afdeling i samarbejde med en række dygtige kollegaer. Her er der et fokus på at udvikle den daglige drift i sengeafdelingen og på ambulatoriet sammen med et dygtigt ledelsesteam i Medicinsk Afdeling. Som ledende overlæge bliver du i samarbejde med de tre oversygeplejersker overordnet klyngeleder for omkring 60 plejepersonaler og 15-20 læger inklusive de, som er under uddannelse. Der er behov for en udviklingsorienteret og samtidig pragmatisk tilgang med fokus på det muliges kunst. Sygehusledelsen lægger vægt på fleksibilitet, og du vil i stillingen have mulighed for at afsætte tid til forskning. Nykøbing F. Sygehus er i front med hensyn til innovation. Du vil have mulighed for at deltage i dette arbejde, hvor det giver mening for afdelingen.

Om dig

Du er overlæge med en bred erfaring inden for kardiologi og kommer fra et af de større sygehuse, hvor du derfor har kendskab til at drifte, udvikle og forbedre arbejdsgange. Du har været speciallæge i gerne +6 år og har en stor interesse inden for specialet og et godt udsyn. Måske du har drevet forskning, og ønsker at udvikle og drive dette videre på Kardiologisk Afdeling på Nykøbing F. Sygehus. Du har et ønske om at bidrage med faglige og videnskabelige kvalifikationer, og du ønsker at videreudvikle både dine egne kompetencer, men også skabe læring og udvikling sammen med andre.

Som person er du empatisk og går til andre mennesker med respekt for forskellige fagligheder. Du er et rummeligt menneske, og vægter et åbent og tillidsfuldt forhold til både medarbejdere og ledelseskolleger. Du er nærværende og en god samarbejdspartner. Vi byder dit store netværk til andre sygehuse velkommen, og vi ønsker, at du evner at tage det ledelsesmæssige ansvar på dig for at sikre en fortsat stærk faglighed i en travl hverdag.

Yderligere informationer

Nykøbing F. Sygehus tilbyder gode rammer for pendlere fra København, hvor der på alle hverdage både morgen og aften kører busser. Derudover er der oprettet personalehotel, hvor overnatninger kan bookes. Besøg vores hjemmeside Kom Sydpå, hvor du kan læse mere om sygehuset. Du kan læse meget mere om stillingen og om profilen i en uddybende beskrivelse her.

Du bliver ansat som ledende overlæge for Afsnit for hjerte- og karsygdomme i en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022. Ansøgningsfristen er den 10. august 2022.

Vil du vide mere, kan du kontakte Mercuri Urval; Joy Torpdahl på telefon: 50 44 16 46 eller på e-mail: joy.torpdahl@mercuriurval.com. Du kan også kontakte Cheflæge Ph.d. Christian Christiansen på telefon: 40 19 84 76 eller på e-mail: chchris@regionsjaelland.dk

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.