Psykologer søges til Autismefokus Er du autoriseret psykolog? Så er det måske dig, vi mangler til vores konsulentenhed Autismefokus, med start 1. oktober. Vi søger to nye kollegaer, der skal indgå i et konsulentteam, hvor vi vægter tværfaglighed og har en åben og undersøgende tilgang til den enkelte opgave.

Dette job er udløbet

Vi hører meget gerne fra dig der har

  • Din autorisation på plads
  • Erfaring med udredning, samtaler eller rådgivning ift. mennesker med autisme og/eller andre psykiatriske og sociale problemstillinger – alternativt står vi, med vores autismespecialiserede konsulentenhed, klar til at tilbyde oplæring indenfor området.
  • Erfaring med konsultativ praksis i samarbejde med andre faggrupper eksempelvis fra PPR- arbejde eller lignende.
  • Lyst til at arbejde med udredning af og rådgivning ift. autistiske voksne, der ofte også har andre psykiatriske og psykologiske problemstillinger.

Vi tilbyder 

  • Et grundigt oplæringsforløb, kontinuerlig mono- og tværfaglig supervision og kompetenceudvikling
  • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er drevet af nysgerrighed, dialog og ordentlighed
  • At du bliver del af en konsulentafdeling, hvor tværfaglighed er en naturlig del af vores hverdag
  • Stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse
  • Mulighed for at bidrage i autismefaglige udviklingsprojekter og vidensindsamling

Stillingens indhold
For vores konsulenter i Autismefokus er ingen arbejdsdage ens. Du skal have lyst til at arbejde med mangeartede opgaver herunder VISO-opgaver www.sau.rm.dk/radgivning-og-uddannelse/radgivning/viso og undervisning på vores autismepilotuddannelser www.sau.rm.dk/autismepilot ligesom du kommer til at arbejde på tværs af organisationen, når du sammen med dine kollegaer yder rådgivning, sparring og vejledning til vores 26 bo- og beskæftigelsestilbud i Specialområde Autisme.

Om Autismefokus
Autismefokus er en del af Specialområde Autisme, der er Region Midtjyllands tilbud til voksne med autisme. Vi tilbyder forskelligartede støttetilbud med fokus på individuelle udviklingsmuligheder, der kan danne grundlag for et trygt og meningsfuldt voksenliv. Vi er 29 konsulenter – psykologer, pædagoger, ergoterapeuter og lærere – med autismekendskab på specialistniveau.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få hos faglig udviklingschef Freja Sirdorf på        23 61 73 91 (uge 29) eller afdelingsleder i Autismefokus Martin Stöwer på 29 24 05 09
(uge 32 og 33).

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn. Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme.
Det er nødvendigt, at du har privat bil til rådighed, da mange opgaver løses rundt omkring i landet.

Ansøgningsfristen er den 18. august og vi afholder 1.samtaler den 23. og 24. august. Går du videre til 2. samtale er disse planlagt til den 25. august

Søg stillingen via “Søg job”-knappen

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.