Practio søger læger med som minimum ret til selvstændigt virke (b-autorisation) til videokonsultationer

Dette job er udløbet

Sundhedsstyrelsen: tilvalgsordningen giver mening for udvalgte borgere
I den endelige vejledning fra Sundhedsstyrelsen gøres det klart, at der efter lægeligt skøn kan være borgere, hvor fordelen ved vaccination overstiger risikoen:

“Samtidig kan der ud fra en konkret lægefaglig vurdering, også i den aktuelle danske situation, være tilfælde, hvor lægen skønner, at fordelene for den enkelte borger overstiger risikoen.” Sundhedsstyrelsen

Fleksibelt arbejde og grundig introduktion
Borgere skal have et videomøde med en læge, som kan vælge at ordinere en vaccine. Du kan derfor arbejde fra din egen computer stort set hvor og hvornår du vil. For at komme i gang skal du bare tilmelde dig her og deltage i et online introduktionsmøde. Her giver vi dig en grundig introduktion til servicen, rammerne for lægelige skøn, vejledninger og brug af vores software.

Attraktiv kompensation – uanset om du ordinerer en vaccine eller ej
Du vil blive aflønnet med 880 kr i timen (ca. 990 kr. i timen inkl. feriepenge). Lønnen bliver givet for at gennemføre samtaler, og den er uafhængig af om du ordinerer vaccinen eller ej. Du opsparer desuden ferie, som kan afholdes eller udbetales på et senere tidspunkt. Du er selvfølgelig fuldt dækket af Practios ansvarsforsikring.