Psykiater søges til fleksibel arbejdsplads med stor frihed

Dette job er udløbet

Kunne du tænke dig mulighed for at få stor indflydelse på planlægningen af din arbejdstid? Som vores kommende psykiater får du fri aften, weekend, helligdage og mulighed for at holde fri i skolernes ferie.

Vi søger en psykiater med bredt kendskab til psykiatriske problemstillinger hos patienter i aldersgruppen fra 18 år. Arbejdet foregår primært i ambulant regi, i vores klinik i Lyngby, men der vil også være mulighed for at blive tilknyttet vores afdeling i Vordingborg eller Nykøbing Sjælland. Du vil blive en del af vores yderst kompetente lægeteam, der har en bred erfaring indenfor det psykiatriske område.

Det er en stilling med rig mulighed for indflydelse på, og udvikling af arbejdsopgaver, da afdelingen i Lyngby er i rivende udvikling. Arbejdet består primært af udredning og behandling af voksne, derfor ses bred erfaring som en nødvendighed. På Skovhus Privathospital prioriterer vi lægernes tid, til at arbejde mest muligt med patienter, og der er derfor så få administrative opgaver som muligt.

På Skovhus arbejder vi teambaseret, tværfagligt og har en helhedsorienteret tilgang til mennesker med psykiske lidelser, og deres familier. Vores tilgange tilpasses altid den enkelte patients problematikker, og vores udgangspunkt er den systemiske og narrative terapi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Udredning og behandling
 • Samtaleterapi til ambulante patienter tilknyttet Skovhus Privathospital
 • Udredende samtaler til hjælp for diagnosticering og/eller vurdering af egnethed til psykoterapi
 • Undervisnings- og supervisionsopgaver
 • Psykoedukation

Vi forventer, at du:  

 • Er uddannet speciallæge i psykiatri
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er ansvarsfuld, stabil, fleksibel og initiativrig
 • Er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af et team
 • Har lyst til at udvikle dig fagligt og medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder:

 • Et stærkt værdigrundlag med fokus på bæredygtighed
 • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med kompetente og engagerede kolleger
 • Faglige ambitioner og stort engagement

Ansøgning og ansættelse
Dit primære arbejdssted er på klinikken i Kongens Lyngby, Vordingborg eller Nykøbing Sjælland, og vi ønsker opkvalificering med 2-3 dage om ugen, med mulighed for flere timer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte Ledende sygeplejerske Lisette Schmidt på 59961590 på hverdage mellem kl. 9 og 15.

Vi afholder samtaler løbende så skynd dig at ansøge, hvis du finder ovenstående interessant. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise straffeattest.

Vi lover, at kvittere for modtagelsen af din ansøgning og at give besked, uanset om vi inviterer dig til samtale eller ej.

Koncernen Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening

Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital. Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.