Overlæge til Hud og Kønssygdomme, Aarhus Universitetshospital En stilling som overlæge ved Hud og Kønssygdomme, Aarhus Universitetshospital opslås til besættelse 1. december 2023 eller snarest herefter.
Aarhus Universitetshospital
Aarhus Universitetshospital (AUH) er et af Danmarks største og mest specialiserede hospitaler. Hospitalet er et stærkt, fagligt fyrtårn på sundhedsområdet internationalt, nationalt, regionalt og lokalt, og er således kåret 13 gange som Danmarks bedste og som nummer 11 ud af verdens 1000 bedste hospitaler. Vi modtager patienter med behov for højtspecialiseret behandling fra hele landet og er det højest specialiserede hospital i Region Midtjylland. Derudover er AUH også akuthospital for 345.000 borgere i lokalområdet.
AUH beskæftiger knap 10.000 medarbejdere, som er organiseret i 43 kliniske afdelinger, 6 serviceafdelinger og en fælles hospitalsstab. Hospitalet har et årligt budget på cirka 7 mia. kr. og ledes af en hospitalsledelse bestående af tre direktører, der har det overordnede ansvar for den kliniske drift, uddannelse og forskning for det samlede hospital.
I 2019 blev de fire tidligere Aarhus-hospitaler samlet under fælles tag i Skejby, hvilket har betydet, at AUH nu har 35 ud af 37 nationale specialer på samme matrikel og et tæt naboskab og samarbejde med AUH Psykiatrien. Det giver AUH en enestående mulighed for at løfte kerneopgaven – klinik, forskning og uddannelse – på nye måder ved at udnytte nærheden til alle specialer og i kraft af nye samarbejds- og organiseringsformer.
Det giver også en unik mulighed for at udnytte nye, teknologiske investeringer og eksisterende ressourcer endnu bedre, så sammenhængende patientforløb og en høj patientoplevet kvalitet går hånd i hånd.
AUH’s værdier er forankrede og beskrevet i grundfortællingen; Hele livet i de bedste hænder.
Det betyder
På AUH sætter vi patientens behov først og ser det hele menneske.
Vi skaber resultater gennem samarbejde i dialog med patienten, pårørende og kolleger.
Vi har den højeste faglighed, og vi stræber efter fortsat udvikling.
Vi uddanner, udvikler og støtter hinanden med fokus på forbedring og på at lære i praksis.
Vi har modet til at gå forrest og til at sprænge rammer. Sådan gør vi det svære muligt.
AUH arbejder som en del af Region Midtjylland med afsæt i en sundheds- og hospitalsplan, der har fokus på et sundhedsvæsen på patientens præmisser. Planen tager afsæt i regionens målbillede og strategispor; den bedste kvalitet – hver gang på den rigtige måde, sammenhæng og lighed i sundhed, og et mere effektivt sundhedsvæsen.
Hud- og Kønssygdomme
Hud- og Kønssygdomme er en universitetsafdeling med undervisnings- og forskningsforpligtigelser tilknyttet Aarhus Universitet, og afdelingen er den eneste specialafdeling i Region Midtjylland inden for specialet.
I afdelingen arbejder medarbejderne både med forskning, diagnostik, behandling og pleje, og afdelingen modtager patienter i alle aldersgrupper primært fra Region Midtjylland og Region Nordjylland, men også patienter med hudsygdomme fra de andre regioner i Dannmark.
Afdelingen har højt specialiserede funktioner inden for 7 ud af 11 af de dermatologiske fagområder som er udpeget til højt specialiserede.
I Hud- og Kønssygdomme gennemføres årligt cirka 35.000 ambulante besøg og både telefon- og telemedicinske konsultationer. Afdelingen har fem døgnsenge på hverdage og to i weekenden.
Der er ca. 90 medarbejdere i afdelingen fordelt på faggrupperne; læger, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, sekretærer, bioanalytikere, diætist, socialrådgiver og psykolog. Derudover samarbejder afdelingen blandt andet med fysioterapeuter og ergoterapeuter.
Afdelingen er kendt for at have et godt arbejdsmiljø, er velfungerende og har en god og positiv tone, hvor alle teams fungerer.
Afdelingen har specialklinikker for bindevævssygdomme, OP og laserbehandling, psoriasis, genodermatoser, kontakteksem, arbejdsdermatologi, venerologi, kutane lymfomer, atopisk eksem, urticaria, lysdermatoser, hidrosadenitis og kroniske sår. Til specialklinikkerne er der tilknyttet speciallæger, plejepersonale, sekretærer og bioanalytikere, samt i udvalgte tilfælde socialrådgiver, diætist og terapeuter, med særlig kompetence inden for det givne område. Der foregår stor tværfaglig aktivitet i hele afdelingen.
Afdelingen arbejder internt i et tværfagligt samarbejde omkring de enkelte patientgrupper. Udadtil har afdelingen tæt samarbejde med en række afdelinger, sygehuse og primærsektoren omkring patientforløb, uddannelse og forskning.
Afdelingen har en stor uddannelsesforpligtigelse og interesse vedrørende medicinstuderende, yngre læger og andre personalegrupper. Afdelingen har et meget aktivt forsknings- og udviklingsmiljø på en lang række områder fra cellebiologi til klinik.
Læse mere om afdelingen samt stillings- og funktionsbeskrivelsen her.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos cheflæge, dr.med. Mette Deleuran på telefon 7846 1851.
Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Du bedes udfylde skemaet, og sende det ind sammen med din ansøgning.
Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at der kan dokumenteres kompetencer inden for den medicinske ekspert, kommunikation, samarbejde, akademiker og professionel.
Ansøgning og CV samt andre relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring, videnskabelig indsats m.v. stiles til cheflæge, dr.med. Mette Deleuran, og indsendes elektronisk via nedenstående link.
Ansøgningsfrist: 15. oktober 2023
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.