Afdelingslæge/overlæge søges til Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA), Region Midt Stillingen kan søges af speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri eller psykiatri.

Dette job er udløbet
En stillings som speciallæge (afdelingslæge eller overlæge) ved Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser (PKS) er ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller snarest derefter. Ambulatoriet består af dels et team for børn- og unge samt et team for voksne. De to team er organiseret på tværs af matriklerne Skejby og Herning.  Du vil primært blive tilknyttet Skejby men med funktioner i Herning. ugentligt.
Du vil indgå i det kliniske arbejde som del af et stærkt tværfagligt ambulant team i tæt samarbejde med afsnitsledelse og teamledere. Afsnittet karakteriseres af målgruppens kompleksitet, hvor udredning og behandling kræver interesse for psykopatologi og psykoterapi samt viden om somatiske problemstillinger. At arbejde med denne målgruppe kræver tværfaglighed – og evnen og lyst til at samarbejde er vigtige kompetencer. Der er derfor mulighed for at arbejde i et felt præget af stor spændvidde og mangfoldighed.
Afsnittet er forskningsaktivt med et veludviklet forskningsmiljø, som kan være hjælpsomt og understøttende.
PKS varetager sammen med Sengeafsnit 3 for Spiseforstyrrelser, den hospitalsbaserede tværfaglige psykiatriske behandling af spiseforstyrrelser i hele Region Midtjylland – uanset alder. Afsnittet varetager undersøgelse og behandling på hovedfunktions-, regionsfunktions- og højtspecialiseret niveau. Fundamentet i behandlingen er psykoterapeutisk, og de psykoterapeutiske tilbud er såvel individuelle som i gruppe. Der arbejdes overordnet med en trinvis indsats, hvor standardbehandlingen kan udvides med hjemmebesøg, mestringsgrupper, spiseværksted, daghospital eller døgnbehandling.
PKS består af ambulatorier lokaliseret i Skejby og Herning, der dækker alle aldersgrupper. Det ambulante tilbud er delt op i tilbud til børn og unge, hvor der primært arbejdes familiebaseret og et tilbud for voksne, som er både gruppebaseret og med en individuel tilgang.
Der er ansat følgende faggrupper: læge, sygeplejerske, psykolog, socialrådgiver, fysioterapeut, diætist og ergoterapeuter, svarende til i alt 48 fuldtidsstillinger.

Ansøgers kvalifikationer

  • Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri eller psykiatri
  • Du skal besidde overblik og gode samarbejdsevner, samt have lyst og evne til at sikre et højt fagligt niveau.
  • Skal kunne lide at arbejde med at sikre godt samarbejde internt og eksternt med fokus på overgange.
  • Være med til at kunne sikre smidig fleksibel arbejdstilrettelæggelse i en tværfaglig medarbejdergruppe
  • Være inspirerende og igangsættende.
  • Ansøger skal have interesse for at tilegne sig viden eller have viden om spiseforstyrrelser, herunder den medicinske, ernæringsrehabiliterende og psykoterapeutiske behandling.

Vi tilbyder

  • Et godt tværfagligt samarbejde med in- og eksterne samarbejdsparter.
  • En spændende og udfordrende stilling blandt dygtige kolleger.
  • Høj vægtning af faglig og personlig udvikling.
  • Mulighed for deltagelse i faglige kurser/aktiviteter og videreudvikling af ledelsesmæssige kompetencer.
  • Tværfagligt samarbejde med ansvar for fagsupervision.
  • Mulighed for individuel og gruppesupervision.
  • Medarbejdere og ledelse, der er kendetegnet bl.a. igennem deres dedikerede engagement og motivation for varetagelse af kerneopgaven.

Løn- og ansættelsesvilkår:

I henhold til overenskomsten indgået mellem Danske Regioner i Danmark og Foreningen af Speciallæger.
Du vil evt. skulle varetage konsulentfunktioner i forhold til regionale sociale døgninstitutioner, som er tillagt afsnittet.

Yderligere oplysninger
Ledende overlæge Jakob Paludan tlf. 5127 3326, mail:  jakopalu@rm.dk
Afdelingssygeplejerske Malene Coulthard tlf. 2920 8513, mail: Malene.Coulthard@rm.dk

Læs mere om stillingen i funktionsbeskrivelsen.

Ansøgningsfrist: Den 6. januar 2021
Ansættelsessamtaler: Den 15. januar 2021

Udover en kort motiveret ansøgning bedes ansøger udfylde skema til faglig bedømmelse.

I Region Midtjylland sker den faglige bedømmelse ud fra ”Retningslinjer for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Midtjylland” af 10.10.2007.
Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer kan ses via nedenstående link. Vær dog opmærksom på, at besvarelserne skal indtastes som en del af ansøgningsproceduren, når stillingen søges elektronisk. Det er altså ikke tilstrækkeligt at vedhæfte skemaet til bedømmelse af lægefaglige kompetencer.

Link til: Skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer

Du kan alene søge jobbet ved at klikke på “Send ansøgning” eller lign. link.

Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV), evt.

autorisation og speciallæge autorisation (angiv aut. ID). De vedhæftede filer skal være i pdf eller word-format.

Yderligere beskrivelse af afdelingen findes på www.spiseforstyrrelser.net og www.bua.rm.dk

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)
BUA er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.

BUA består af 7 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Klinik for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Afdelingen modtager årligt 4.500 eksterne henvisninger (2019) og der er kontakt med 8.784 unikke cpr.nr.(2019) Afdelingen har et nettobudget på 282,3 mio. kr. (2019) og 522 årsværk fordelt på 632 medarbejdere (2019).

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.