Deltidsansat klinisk psykolog (cand. psyk.) søges til Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme En stilling som klinisk psykolog (cand. psyk.) ved det nye Nationale Center for Autoimmune Sygdomme, som er placeret under Hud- og Kønssygdomme, Aarhus Universitetshospital, opslås fra d. 1. januar 2019. Stillingen er på 18,5 timer/uge med fordeling som udgangspunkt på tre arbejdsdage i centret. Arbejdstiden vil være placeret mellem kl. 8.00 og 16.30 afhængig af hvilke opgaver, der skal løses. Stillingen er tidsbegrænset til fire år.
Centrets formål er at udvikle nye principper og standarder for den ambulante behandling af patienter med autoimmune sygdomme, der forbedrer behandlingen af patienterne og deres livskvalitet. Centret arbejder med en helhedsorienteret tilgang til patienterne. Der vil være fokus på ko-morbiditeter, der i dag er underbehandlede.
Centret vil beskæftige sig med patienter med følgende diagnoser: Psoriasis, Mb Bechterew, Mb Chron, colitis ulcerosa og hidrosadenitis suppurativa. Centret skal have en holistisk tilgang til patienterne og anlægge et holistisk behandlingsprincip. Dette princip betyder at centret skal samle faggrupper på tværs af ekspertise herunder dermatologi, reumatologi, gastro-enterologi, psykologi, sygepleje, socialrådgivning, diætist samt i et samarbejde med kommunale sundhedscentre. Desuden skal de to foreningsnetværk ” FAIM” og “De Autoimmune” inddrages i centrets udvikling.
Baggrundsnotat omhandlende Nationale Center for Autoimmune Sygdomme ved AUH kan rekvireres ved oversygeplejerske Susanne Konnerup på susakonn@rm.dk.
Centret vil være bemandet med ovennævnte faggrupper. En projektsygeplejerske i Hud- og Kønssygdomme vil sammen med den dermatologiske speciallæge stå for daglig drift og koordinering samt udvikling af centret under ledelse af afdelingsledelsen og den kliniske lærestolsprofessor i Hud- og Kønssygdomme.
Hvis du vil vide mere om afdelingen, så se flere oplysninger på vores hjemmeside.
Stillingen ønskes besat med en person, der har særlig interesse i at arbejde med patienter med kronisk sygdom og med fokus på den tværfaglige indsats. Ansøgeren forventes, at have høj etisk bevidsthed, gode kommunikative evner og formidlingsevner, overblik, åbenhed, humor, evner til at arbejde selvstændigt, beslutningsdygtighed, samt gode evner for tværfagligt samarbejde og respekt for samarbejdspartnere.
I et tæt samarbejde med de øvrige i teamet bliver dine opgaver følgende
- organisering af centret ift. patientgrupper, beskrivelse af patientforløb og afvikling af konsultationer, udarbejdelse af dagsprogrammer og planlægning af tværfaglige konferencer
- udvikling af screeningsredskaber og tiltag for at øge patienternes sundhedskompetence, livskvalitet og forebyggelse af følgesygdomme, som f.eks. depression
- i et samarbejde undersøge evidens og erfaringer med henblik på at udvikle og beskrive nye patientuddannelsestiltag, med fokus på kroniske patienter mhp at øge patienternes sundhedskompetencer
- vidensudvikling, opsamling af viden, monitorering samt formidling af erfaringer fra de tiltag, der sættes i gang i centret
- medvirke i forskningsprojekter, udvikling af screeningsredskaber og interviewguides
- inddragelse af patienter i de respektive udviklingstiltag
- samtaler med patienter og undervisning af patienter
Ansøgningsfrist den 5. december 2018. Samtaler finder sted i uge 50 og 51, 2018.
Ansøgning og CV samt andre relevante bilag stiles til oversygeplejerske Susanne Konnerup, Hud- og Kønssygdomme, Aarhus Universitetshospital, PJJB 99, Indgang F, plan 2, krydspunkt 202, 8200 Aarhus N.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation og en tilfredsstillende børneattest.
Yderligere oplysninger om stillingen og Det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme kan indhentes ved kontakt til oversygeplejerske Susanne Konnerup på 7846 1857 eller på susakonn@rm.dk.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.