Overlæge til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Region Sjælland har et befolkningsgrundlag på godt 820.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder: Roskilde og Køge sygehuse, Holbæk Sygehus, Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Nykøbing F. Sygehus.

Dette job er udløbet

Hvert af disse sygehuse har deres egen sygehusledelse.Ved Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde er èn stilling som overenskomstansat overlæge ledig fra 01.11.17 eller snarest derefter.

Sjællands Universitetshospital indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling i Roskilde

  • Varetager regionale og højt specialiserede funktioner indenfor urogynækologi, onkogynækologi og obstetrik
  • Har afsnit for gynækologi med 14 7-døgnssenge og gynækologisk ambulatorium
  • Har adgang til dagskirurgisk afsnit (1-3 operationsstuer dagligt)
  • Har adgang til central operationsafdeling (otte operationsstuer om ugen).
  • Har adgang til Robot operationer
  • Varetager årligt cirka 2500 fødsler
  • Indgår i hoveduddannelsen af speciallæger i gynækologi og obstetrik samt almen praksis
  • Har professorat indenfor fertilitet/gynækologisk endokrinologi

Kvalifikationer

  • Stillingen ønskes besat med en overlægekvalificeret speciallæge i Gynækologi og Obstetrik med særlig kompetence og interesse indenfor Almen- og/eller Onko-gynækologi, særligt operative færdigheder som laparoskopi og robotkirurgi
  • Afdelingen kan tilbyde at du kan operere på centrale operationsgang og dagkirugi på minimum ugentlig basis
  • Afhængigt af dine kompentencer og interesser er der mulighed for at indgå i Robotteam, ledelsesfunktioner og teamet, der udfører de onko-gynækologiske operationer

Vi ansøger en speciallæge med dokumenteret forskningserfaring og med kliniske færdigheder indenfor mindst èt af nævnte subspecialer. Der lægges vægt på gode tværfaglige samarbejdsevner.

Du må forvente, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget. Vedkommende er medlem af hospitalets patientforum, og har underskrevet en tavshedserklæring. Øvrige medlemmer af samtaleudvalget er omfattet af den tavshedspligt, der gælder for offentligt ansatte.

Ansøgere kal have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for det pågældende speciale eller fagområde i en samlet periode på minimum 5 år efter opnået speciallægeanerkendelse. På visse vilkår kan dispenseres herfra.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 12-14 skiftet bunden tilstedeværelse fra vagtværelse (bagvagt).

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Lars Alling Møller, 47 32 40 01/ 23 32 79 23 eller overlæge Elise Hofmann tlf.23 32 77 96.

Du kan læse mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Roskilde og Køge sygehuse anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her

For Sjællands Universitetshospital, Roskilde er opgaven i de kommende år i høj grad at opbygge ekspertise og specialefunktioner, der omkring 2020 skal indgå i det kommende regionale hovedsygehus i Køge. Afdelingerne i Roskilde kommer i høj grad til at blive involverede i opbygningen og indretningen i forbindelse med den massive udbygning, som fra 2015 finder sted på Køge Sygehus. I Køge vil antallet af sengepladser blive øget fra 300 til 900 senge, og der vil blive skabt omfattende kapacitet til ambulante aktiviteter, ligesom der indtænkes den mest moderne teknologi samt store arealer til bl.a. forskning. Læs mere om byggeprojektet i Køge her