Store regionale forskelle ift. at følge patienter med leddegigt over længere tid En indikator er tæt på at være opfyldt, men ingen opfylder standard i årsrapport for patienter med leddegigt. Manglende registreringer for lægers stillingtagen til ny behandlingsstrategi kan være relateret til kapacitetsmæssige udfordringer.

Grundet forsinkelse bliver datagrundlag og tekst fra sidste års kåring genbrugt i år. ‘På landsplan er standarden ikke opfyldt’. De ord står gentagende gange om indikatorerne for leddegigt i den nationale årsrapport for 2019 fra DANBIO, den landsdækkende kliniske kvalitetsdatabase for behandling af reumatologiske patienter. Det er for de fleste indikatorer første gang, at der er sat en standard for, hvornår indikatoren er opfyldt. Ingen af de fastsatte indikatorer opfylder standarden på nationalt plan. Således adskiller indikatoren for andelen af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind