Sclerose: Tilfredsstillende kvalitet på trods af stigende patientantal og kapacitetsproblemer 93 pct. af alle patienter med attakvis sclerose er – til trods for lokale kapacitetsproblemer – i medicinsk behandling inden for et år efter diagnosen er stillet, viser årsrapport.

Langt de fleste patienter med attakvis sclerose er sat i behandling med sygdomsdæmpende medicin, inden for et år efter diagnosen er stillet. Seks måneder efter diagnosen er 90 pct. i behandling, yderligere stigende til 93 pct. inden for 12 måneder, fremgår det af seneste årsrapport fra Sclerosebehandlingsregistret, som dækker perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020. Styregruppens overordnede vurdering er, at kvaliteten af behandlingen af multipel sklerose (MS) i Danmark er ‘tilfredsstillende’. Samtidig påpeger den, at COVID-19-pandemien også har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind