Region Nordjylland er førende i at tilbyde hjemmebehandling til patienter med lungesygdom Aalborg Universitetshospital har gode resultater med hjemmebehandling til patienter, der lider af lungesygdommen Alfa-1-antitrypsin-mangel. Målet er, at patienterne kan leve et så normalt liv som muligt trods sygdommen.

Patienter med Alfa-1-antitrypsin-mangel er normalvis nødsaget til ugentligt at skulle ind på hospitalet til behandling. Efter et vellykket forsøg med at muliggøre behandlingen i patienternes eget hjem, tilbyder Aalborg Universitetshospital nu flere patienter hjemmebehandling. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse. »Vi skal lave nogle gode forløb for patienterne i Region Nordjylland. Her er der tale om en alvorlig sygdom, hvor patienter kan få øget livskvaliteten betragteligt, ved at vi er udadvendte og kommer til patienten,« siger Jan Nybo, overlæge...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind