Foto: Lars Andersen

Her er de bedste til 10 hjerte-kar-behandlinger Rigshospitalet scorer højest på behandlingskvalitet inden for hjerte-kar-sygdomme, men datagrundlaget er i høj grad ramt af de østdanske hospitalers problemer med at levere fyldestgørende data til kvalitetsdatabaserne.

Dagens Medicin har analyseret kvalitetsdata for 10 forskellige behandlinger for at kunne rangliste Danmarks bedste hospitaler til behandling af hjerte-kar-sygdomme. De 10 analyser viser, at Rigshospitalet i gennemsnit scorer højest på behandlingskvalitet, men datagrundlaget er i høj grad ramt af de østdanske hospitalers problemer med at levere fyldestgørende data til kvalitetsdatabaserne p.g.a. problemer med Sundhedsplatformen. Af tabellen nedenfor fremgår det således, at Rigshospitalet kun er blevet vurderet på 6 ud de 10 behandlingsområdet på grund af manglende data. På den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind