For Mads Agerbæk er ASCO en anledning til at møde internationale kolleger inden for sit fagområde. Og derfor har Mads Agerbæk allerede en række mødeaftaler i kalenderen uden kongressen. »Helt overordnet tager jeg til ASCO for at netværke. Det kan være svært at få fri og samle mennesker fra alle steder i verden. Men ved ASCO er folk samlet alligevel; det er det fine ved det,« siger Mads Agerbæk, som bl.a. skal mødes med andre læger, der arbejder med germinalcelletumorerer,...

Forsøg viser fordobling af progressionsfri periode for æggestokkræft-patienter En gruppe af nordiske læger vil igangsætte et fase-3 forsøg med kombinationen af lægemidlerne Olaparib og Cediranib.
Skriv en kommentar
Min dag på ASCO: 50-års perspektiv gør mig ydmyg Anni Ravnsbæk Jensen, ledende overlæge, Det Nye Universitetshospital Aarhus, har været til nogle gode, interessante sessioner, der handlede om behandlingen af gamle mennesker.
Skriv en kommentar
Immunterapi er årets højdepunkt på ASCO I dag åbner kræftkongressen ASCO i Chicago. Blandt højdepunkter bliver de store fremskridt inden for immunterapi, forudser Jedd Wolchok, formand for den videnskabelige programkomité.
Skriv en kommentar
Veteranen: »Jeg ser frem til at se salens reaktion på vores præsentation« Henrik Schmidt, klinisk lektor på Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet, skal på ASCO se resultaterne fra stort studie, han selv har deltaget i.
Skriv en kommentar
»Det er meget spændende at være myelomateose-læge for øjeblikket« Gevinsterne ved mange års laboratorieforskning er klar til at blive brugt til udvikling af nye lægemidler, mener Torben Plesner, overlæge og professor i hæmatologi og leder af den kliniske forskningsenhed under hæmatologien på Vejle Sygehus.
Skriv en kommentar
Ph.d.-studerende: »ASCO står for vidensdeling og inspiration« Ida Viller Tuxen, ph.d.-studerende på Rigshospitalet, vil søge inspiration på ASCO til at forbedre sin egen forskning.
Skriv en kommentar
»Ved at være på ASCO får man en klar fornemmelse af, hvor det kører i øjeblikket« Ny viden fra kongresser kan føre til øjeblikkelige ændringer i patientbehandlingen, siger Svend Aage Engelholm, professor og leder af radioterapien på Rigshospitalet.
Skriv en kommentar
Superviseren: »Jeg skal pleje mit netværk på ASCO« Per Pfeiffer, overlæge og professor, Onkologisk Afdeling på Odense Universitetshospital, skal supervisere yngre kollega, mens han deltager på ASCO.
Skriv en kommentarDansk overlæge: Jeg er lidt skuffet, men ikke overrasket ASCO byder ikke på de store overraskelser inden for hoved- og halskræft, må overlæge Claus Andrup Kristensen fra Rigshospitalet konstatere.
Skriv en kommentarMan bør udnytte ASCO noget bedre derhjemme Danske læger kan samle meget op fra verdens største kræftkonference ved at gå på nettet og overvære præsentationerne live, mener overlæge Kell Østerlind, Rigshospitalet
Skriv en kommentar
Formanden for DMCG: Forventer en bred orientering Michael Borre, professor på Aarhus Universitetshospital, formand for Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk).
Skriv en kommentar