Dagens Medicin har medtaget syv indikatorer for behandling af patienter med CLL, men tre af disse indgår ikke i den samlede vurdering grundet få eller ingen patienter på centrene. Der registreres ca. 500 nye tilfælde af CLL om året i Danmark, og den seneste årsrapport fra Dansk Lymfomgruppe fra 2015 viser, at etårsoverlevelsen for patientgruppen fortsat var høj og stabil (95 pct. på landsplan), mens treårsoverlevelsen var øget i forhold til tidligere målinger. I 2015 lå treårsoverlevelsen således på 86...

Vejle er Danmarks Bedste Mellemstore Hospital 2016 Afdelinger på Vejle Sygehus er i 2016 Danmarks bedste til i alt seks undersøgelser og behandlinger.
Skriv en kommentarDe bedste til behandling af akut myeloid leukæmi Danmarks Bedste Hospitaler 2016
Skriv en kommentarDe bedste til Patologisk analyse af testikelkræft 2016
5 kommentarerDe bedste til behandling af malignt lymfom Danmarks Bedste Hospitaler 2016
Skriv en kommentarDe bedste til screening for livmoderhalskræft 2016 Danmarks Bedste Hospitaler 2016
Skriv en kommentarDe bedste til behandling af kroniske myeloide sygdomme Danmarks Bedste Hospitaler 2016
Skriv en kommentarDe bedste til behandling af myelodysplastiske syndromer Danmarks Bedste Hospitaler 2016
Skriv en kommentar
Danmarks bedste til kræftbehandling: Vi formår hele tiden at være et skridt foran Et unikt samarbejde mellem de forskellige specialeområder har reduceret ventetiden til behandling og skabt smidige forløb for brystkræftpatienterne på Vejle Sygehus. Ambitionen om hele tiden at være et skridt foran har bidraget til, at Vejle igen i år er Danmarks bedste kræftsygehus.
Skriv en kommentar
Aarhus Universitet styrker kræftforskningen med ny professor i hæmatologi Tarec Christoffer El-Galaly er ny professor i hæmatologi på Aarhus Universitet. I sin forskning har Tarec Christoffer El-Galaly fokus på 'real-world data' inden for hæmatologi, mens han også fokuserer på hæmatologiske kræftsygdomme som lymfekræft.
Skriv en kommentar
NK-celler spiller en rolle for effekten af daratumumab til patienter med myelomatose – og en rolle i resistensudvikling Når patienter med myelomatose udvikler resistens over for behandling med daratumumab og progredierer i sygdommen, falder det sammen med, at immunforsvarets NK-celler bliver trætte. Det har måske betydning for sygdomsprogression og resistens over for behandling, siger forsker.
Skriv en kommentar
EHA: Michael Roost Clausen fortæller om nye opfølgningsdata på NHL-1 EPCORE-studiet VIDEO: Overlæge Michael Roos Clausen, Sygehus Lillebælt, fortæller på EHA 2024 om nye opfølgningsdata på et studie, der bekræfter effekt og sikkerhed af epcoritmab og demonstrerer bedre håndterbarhed af bivirkningen CRS i en subgruppe af DLBCL-patienter (Diffust storcellet B-celle lymfom). Michael Roost Clausen har selv været en del af studiet.
Skriv en kommentar