Datahul har fjernet mulighed for at overvåge kvalitet af hjerteindgreb
Det er en alvorlig situation, som hindrer læring og erfaringsopsamling og ikke mindst den kontinuerlige kontrol med kvaliteten af de indgreb, vi foretager, siger overlæge Lene Holmvang.Foto: Joachim Rode

Datahul har fjernet mulighed for at overvåge kvalitet af hjerteindgreb Invasive kardiologer fra Rigshospitalet, Gentofte og Roskilde har siden indførelsen af Sundhedsplatformen ikke været i stand til at kontrollere kvaliteten af de indgreb, de foretager. I fire år har Dansk Hjerteregister manglet data fra østdanske hospitaler, og det bekymrer kardiologer og Hjerteforeningen. Region Hovedstaden forventer en løsning inden for de nærmeste måneder.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind