COWI i stærk kritik af 1813: Elendig timing Beslutningen om det nye akutsystem i hovedstaden blev besluttet over hals og hoved. Der har været alt for lidt til planlægning, og servicemålene har været overoptimistiske, skriver COWI i evaluering af 1813´s første måneder. 

Beslutningen om det enstrengede og visiterede akutsystem (EVA) i Region Hovedstaden er ’logisk og rigtig’. Design og planlægning af beslutningens udførelse er  grundlæggende gennemført ’solidt og professionelt’. Når det så alligevel ender med et ikke-tilfredsstillende resultat, handler det primært om elendig timing. Det skriver COWI i en evaluering af EVA´s første tre måneder i januar, februar og mart i år. Evalueringen er bestilt af Region Hovedstaden, og formålet har været at belyse, om planlægnings- og implementeringsopgaven kunne være udført mere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind