Aktieanalytikere: Daratumumab-resultater ekstremt interessante

Aktieanalytikere: Daratumumab-resultater ekstremt interessante Udsigten til at daratumumab kan forlænge overlevelsen for meget syge knoglemarvskræftpatienter vækker stor glæde i det danske investorland.

Når resultaterne af et fase-2 studie på tirsdag vil vise, at næsten hver tredje knoglemarvskræftpatient, for hvem behandlingsmulighederne er udtømte, responderer på antistoffet daratumumab som enkeltstof, vækker det stor glæde set gennem danske investorbriller. Daratumumab er oprindeligt udviklet af den danske medicinalvirksomhed Genmab, men siden har Johnson & Johnson købt daratumumab. Genmab får fortsat betalinger ved bl.a. kliniske fremskridt og derudover royalties. På årets ASCO deltager Michael Novod, som er aktieanalytiker og chef for medicinalområdet i Nordea i Danmark.  »Daratumumab-resultaterne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind