Klinikchef til Nordens største og nyeste retspsykiatri Psykiatrisk Center Sct. Hans flytter i løbet af 2021 ind i topmoderne og specifikt udviklede fysiske rammer til arbejdet med retspsykiatriske patienter.

Dette job er udløbet

Vi tilbyder Nordens største retspsykiatri, hvilket betyder, at vi har helt unikke muligheder, når det kommer til faglig bredde, forskningsmæssig dybde og tværfagligt samarbejde mellem mange faggrupper. Med vores størrelse følger også muligheder, som ikke er til stede andre steder i Danmark, endsige andre steder i Skandinavien. Vi tillader os endda at stræbe efter de højeste internationale standarder, hvilket igen sætter store krav til både medarbejdere og ledere.

Vi tilbyder et unikt nybyggeri – Udsigten – der løfter centeret ind i en ny æra med helt nye muligheder for sublim patientbehandling. Æstetisk, funktionelt og arbejdsmiljømæssigt har vi ideelle rammer, der bare venter på at blive taget i brug. Disse rammer skal følges op med et stærkt fokus på læring og kompetenceudvikling, så patienterne får de bedste rammer for et bedre liv og en vej tilbage til samfundet. Der har fra begyndelsen været fokus på at skabe en ambitiøs bygning til retspsykiatrien, så Psykiatrisk Center Sct. Hans kan blive førende indenfor behandling af retspsykiatriske patienter – ikke bare i Danmark, men også internationalt.

Vi tilbyder en afdeling med store ambitioner, høj klinisk faglighed og et dedikeret personale. Afdeling R har 126 intensive senge, 30 åbne senge, to ambulante og udgående enheder samt et tværgående behandlings- og rehabiliteringsteam. Afdeling R ledes af to lederpar, der varetager hhv. ledelsen af det intensive område og det åbne/ambulante område. Du og udviklingschef Niels Aagaard Nielsen har ansvaret for det åbne/ambulante område – og du er den lægefaglige ansvarlige for læger, psykologer og patientbehandling. Det er dog afgørende, at de to lederpar udgør en samlet ledelse af hele afdelingen.

Vi tilbyder også en unik forandringsledelsesopgave, hvor du sammen med centerledelsen og de ca. 850 ledere og medarbejdere på Sct. Hans skal bevæge dig ud på nyt land, når vi indtager vores nye fysiske rammer. Vi skal på samme tid tage imod ledere og medarbejdere fra retspsykiatrien i Glostrup og ser ligeledes ind i nyansættelser af ca. 150 årsværk på Afdeling R. Det bliver ekstremt spændende og udfordrende – og vi er ambitiøse fra start af. Du bliver del af en centerledelse, der udvides fra 5 til 7, så vi lykkes med opgaven.

Vi tilbyder ikke mindst en hverdag med masser af beslutninger, prioriteringer, udfordringer og ansvar. Der vil være mange øjne på og forventninger til dig. Det har været spændende at nå hertil – men det er fra nu af at de helt store prøvelser begynder. Vil du flytte helt tæt på Udsigten i Roskilde, er der mulighed for en flot tjenestebolig i de smukke omgivelser.

Om dig
Vi ser frem til din pionerånd, store erfaring med forandringsledelse samt dine stærke og fagligt velfunderede visioner for retspsykiatrien. Du er samarbejdsorienteret, en naturlig autoritet, energisk og med vid og bid. Endvidere er det afgørende, at du forstår betydningen af involvering og et tæt samarbejde med relevante aktører.

Du skal være speciallæge i psykiatri med en bred klinisk og psykiatrisk erfaring, gerne erfaring med retspsykiatrien, og en gennemført ekspertuddannelse i retspsykiatri vil være fordelagtigt. Du har en lederuddannelse og solid ledelseserfaring samt erfaring med at gå forrest i datadrevet ledelse og forbedringsmetoder, herunder leanværktøjer.

Mere information
Stillingen er til besættelse den 1. august 2021 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Søg via linket på siden senest den 10. juni 2021, hvor du uploader CV og ansøgning.

Vi afholder 1. samtaler den 14. juni, og 2. samtaler planlægges umiddelbart derefter. I forbindelse med udvælgelsesprocessen benytter vi os af personlighedstest.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte Centerchef Bo Andersen på 2254 2054 eller Mercuri Urval ved Jakob Westh på 6089 6436.