19. oktober 2012 (#31) Hormoner frikendes for kræftrisiko | Enke: Glostrup Hospital skjulte sandheden om min mands død | Neurokirurg: Derfor blandede jeg mig i Carina-sagen

Hormoner frikendes for kræftrisikoDansk forskning viser, at hormonbehandling til menopausale kvinder halverer risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Desuden er der ikke en øget risiko for hverken brystkræft eller andre kræftformer. Studiet publiceres i BMJ. Enke: Glostrup Hospital skjulte sandheden om min mands dødMona Rørstrøm anede ikke, at hendes mand blev opereret af en kirurg, som havde forbud mod at operere alene. Derfor blandede jeg mig i Carina-sagenSvend Erik Børgesen var med til at udstille lægerne på Aarhus Universitetshospital i den meget omtalte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind