Tidsbegrænset afdelingslægestilling til Infektionssygdomme, AUH Tidsbegrænset afdelingslægestilling til udvikling af ny teknologi og brug af datastøttet styring mhp. reduktion af antal og sværhedsgrad af infektioner hos hæmatologiske og organtransplanterede patienter ved Infektionssygdomme, AUH

Dette job er udløbet

Brænder du for udvikling af datadrevet, personlig medicin samt infektioner hos hæmatologiske og organtransplanterede patienter med sekundære immundefekter, så er det her du skal være!

Du kan nu få muligheden for at prøve det af med et 1-års vikariat på fuld- eller deltid.

Stillingen er gjort mulig som følge af AUH’s strategiske puljemidler til at sikre tværfaglig og tværdisciplinær udvikling inden for området “infektioner hos patienter med sekundær immundefekt”

Hvem er vi?

Infektionssygdomme udreder og behandler patienter med feber, smitsomme sygdomme og immundefekt. Afdelingen har 22 normerede sengepladser fordelt på almindelige sengestuer, slusestuer og højisolationsstuer.

Ambulant udredning, kontrol og behandling foregår i Klinik for Infektionssygdomme, der har ca. 10.000 årlige besøg.
Vi er den eneste afdeling i Danmark, som har pligt til at udføre alle kliniske funktioner anført i specialeplanen inden for infektionsmedicin.

Vores kerneværdier omfatter faglig dygtighed, dialog, kreativitet i opgaveløsningen, udvikling og innovation, sammenhold, godt arbejdsmiljø og en stærk medmenneskelig ordentlighed.

Dine muligheder hos os

Vi tilbyder en etårig stilling, hvor du dels skal medvirke til at drive faglig udvikling på højt niveau og dels vikariere i kliniske funktioner for andre speciallæger.

I løbet af ansættelsens varighed vil de forskellige opgavers vægtning variere.

Udviklingsarbejdet vil foregå i et tæt samarbejde med bl.a. Blodsygdomme, Nyresygdomme, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Sundheds-it og digitalisering og BI, og der vil være oplagte snitflader imod MOMA og KIA.
Der vil være muligheder for frikøb til egne forskningsprojekter i perioder af den etårige ansættelse. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor medindflydelse, udvikling og nytænkning prioriteres højt.

Om dig

  • Du er speciallæge i infektionsmedicin med brede kompetencer
  • Du er forskningsaktiv
  • Du har en særlig faglig interesse for patienter med immundefekt
  • Du har – eller planlægger – specialisering inden for præcisionsmedicin
  • Du har kompetencer inden for datastøtte og vil arbejde for at udnytte anvendelse af AI-muligheder.

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem YL og Danske Regioner. Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema udfyldes som en del af den elektroniske ansøgningsproces.

Ansøgningsfristen er 15. december 2023.

Ansættelsessamtaler finder sted 21. december 2023.

Forventet ansættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.