Dygtige og engagerede speciallæger søges til Aleris i Aalborg

Dette job er udløbet

Kunne du tænke dig at blive en del af en alsidig hverdag enten som konsulent eller fastansat, hvor du som speciallæge i enten urologi, idræts- eller mave-tarmkirurgi bidrager med dine faglige kompetencer til at gøre Aleris til danskernes førstevalg, når det gælder sundhed? Så har vi brug for dig.

Aleris, Aalborg

Aleris – Fokus på kvalitet

Du finder din kommende arbejdsplads på Sofiendalsvej i den sydvestlige del af Aalborg, som er et af vores hospitaler ud af i alt seks, som er fordelt over hele Danmark. Hos Aleris er vi altid i udvikling, og det ses lige nu især i Aalborg, da vi er i gang med en udvidelse af hospitalet.

Kulturen i Aleris er kendetegnet ved at være ansvarlig, enkel og innovativ, og det afspejler alt, hvad vi gør. Det er vigtigt for os, at vi skaber et trygt og tillidsfuldt miljø for både vores kunder, patienter og medarbejdere. Vi prioriterer samtidig, at alle i Aleris altid har mulighed for personlig- og faglig udvikling.

Din kommende hverdag hos os

Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt team af speciallæger, der understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. I Aleris arbejder vi med en bred palette af specialer, og lige nu er vi på udkig efter dygtige læger, der har speciale inden for urologi, idræts- eller mave-tarmkirurgi.
Vi forventer, at du, ligesom dine kommende kollegaer, er struktureret, fleksibel og tager medansvar for hele patientrejsen på tværs af faggrænser og afdelinger. Dine kommende kollegaer brænder for at være medansvarlige for afvikling af effektive patientforløb til en høj patientoplevet kvalitet, og det ser vi også, at du vil være.

Du vil som fastansat eller konsulent i dit faglige virke referere til den hospitalsansvarlige læge og derudover direkte til hospitalschefen. Planlægning af det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med ledelsen i hospitalet. Du varetager i samarbejde med den hospitalsansvarlige læge det faglige ansvar for behandlingen af hospitalets patienter.

Hvad kan Aleris tilbyde dig?

Hos os vil du få en tryg, rummelig og spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne altid yder høj faglighed og service til vores kunder, patienter og kollegaer. Vi sætter i en travl hverdag pris på, at der er plads til smil og grin, men vi har samtidig stor fokus på innovation og den gode kundeoplevelse. Du vil som vores kommende kollega gennem fagligt engagement have indflydelse på dine egne arbejdsopgaver og vagtplan.

Du skal glæde dig til at blive en del af Aleris.

Nysgerrig?

Har du spørgsmål, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye speciallæge? Så kan du kontakte Hospitalschef i Aalborg, Vivian Brix, pr. e-mail: Vivian.Brix@aleris.dk eller på telefon: 2279 3038.

Lyder dette som et job for dig?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. Anvend knappen “Søg job” til højre. Der er ansøgningsfrist d. 24. marts 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, så ansøg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aleris er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende, private sundhedsvirksomheder. Aleris tilbyder sundhedsydelser og diagnostiske tjenester i Sverige, Norge og Danmark. Aleris er ejet af Triton og har en årlig en omsætning på SEK 4,4 mia.

ALERIS I DANMARK

I Danmark er Aleris en af de førende private sundhedsaktører. Udover at drive landets største landsdækkende kæde af privathospitaler med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og Ringsted, har Aleris også et innovativt forretningsben, som fokuserer på at udvikle digitale sundhedsløsninger, der kan bidrage til en bedre kundeoplevelse og effektivisere sundhedsvæsenet. Aleris tilbyder sundhedsydelser af høj kvalitet til det offentlige sundhedsvæsen, forsikringsselskaber og til patienter, der selv betaler for deres udredning og behandling. Virksomheden omsætter for ca. 900 mio. DKK og har ca. 1.300 medarbejdere.