Introduktions-ninjaer til Akutmodtagelsen, Regionshospitalet Gødstrup Akutmedicinsk ninja

Dette job er udløbet

Vi søger 2 nye introduktionslæger. 1 Hurtigst muligt og 1 fra 1. maj 2023.

Som introduktionslæge og ninja i vores spritnye akutmodtagelse i Gødstrup, får du ikke blot sort bælte i ucertificerede cirkelspark og sort humor. Hos os får du sort bælte i modtagelse, udredning og behandling af akutte patienter, med sygdomme og symptomer fra samtlige kapitler i lægehåndbogen. Som introduktionslæge i akutmodtagelsen er du en vaskeægte ninja og en uvurderlig medspiller på et i forvejen stærkt akutmedicinsk klassehold.

På en ”almindelig” tirsdag vil du f.eks. kunne reponere en colles fraktur, se en patient med ileus, modtage en patient med brystsmerter og NON-STEMI, behandle en lungeemboli og varetage forløbet for en patient med DVT. Kort sagt, som ninja i akutmodtagelsen i Gødstrup, vil du aldrig kede dig, din hverdag vil være utrolig varieret, og du vil få enormt brede kompetencer, idet du vil se både medicinske, abdominal kirurgiske, skadestuepatienter, urologiske patienter, neurologiske patienter mm. Vi har stort fokus på brug af bedside ultralyd i hverdagen, og dette vil du så sikkert som amen i kirken også blive en haj til. Du vil blive specialist i det brede og det akutte og vil både være omkring hyperakutte patienter indbragt med ambulance og mindre akutte patienter, der selv kommer til afdelingen.

Cirka 70% af patienterne afsluttes direkte i akutafdelingen. Du bliver således en konge eller en dronning til at vurdere om en patient er kritisk syg eller ej, og du bliver en mester til at lægge planer og koordinere. Samtidig vil dine beslutninger i akutmodtagelsen direkte påvirke hele akuthospitalets kapacitet og ressourceudnyttelse. Fedt? På alle måder! Stort ansvar? 100 procent. Men som akutmedicinsk ninja får du alle våben til at skyde samtlige forhindringer ned med.

 

Et speciale og en afdeling i rivende udvikling

Akutmedicin er et forholdsvist nyt speciale i rivende udvikling. Du er derfor så heldig, at du kan være med til at sætte dit præg på specialet og være med til at udvikle det i fremtiden. Der findes intet bedre sted at gøre dette end i akutmodtagelsen i Gødstrup, en pioner afdeling inden for akutmedicin. Hos os er det akutmedicinske speciale fuldt udrullet og afdelingen syder og bobler af akutmedicinske ildsjæle, der vil give deres venstre arm for specialet. Vi arbejder hele tiden for at blive bedre og for at udvikle fagligheden i specialet, og vi er allerede kommet langt! Nye tiltag og ideer bliver modtaget som en københavnerstang på en varm sommerdag.

 

Vi garanterer at du får:

·         En super varieret, spændende og udfordrende hverdag

  • Du lærer at prioritere og at henvise patienten til det bedst egnede forløb, om det nu er indlæggelse eller ambulant behandling
  • Du vil få indsigt i debriefing, teamledelse, teamsamarbejde. time out, flowstyring og uddannelse gennem forskelige typer af aktiviteter, som du vil få tilbudt herunder ultralydscertificering i basal ultralyd foruden et super spændende kursus i akutmedicin benævnt EMCC.
  • Du vil desuden få tilbudt et vejlederkursus.
  • Verdensklasse supervision af andre akutmedicinske ninjaer, du er ALDRIG alene

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en travl hverdag med unik mulighed for at opøve kompetencer inden for de 7 lægeroller, herunder specifikt:

  • Uddannelsesdage, der indarbejdes i vagtplanlægning (medicinsk ekspert)
  • Vejlederfunktion og superviserende funktion for KBU-læger (samarbejder, akademiker)
  • Gode muligheder for fri til deltagelse i kurser (medicinsk ekspert)
  • Stor vægt på tværfaglighed i Akutmodtagelsen (samarbejder)
  • Kursus i ultralyd
  • Mulighed for forskning
  • Du kommer til at opleve alle fordelene ved at arbejde i mindre teams

 

Udvikling og forskning
Alle akutmodtagelsens læger har benene solidt plantet i den jyske muld og alles smukke øjne er rettet imod supervision, læring og udvikling. Vi vil sætte himmel og hav i bevægelse for at bruge så mange hverdagssituationer som muligt til læring, og det prioriteres benhårdt, at der foregår supervision fra morgen til aften og natten med.  Der er morgenundervisning alle ugens hverdage og simulationstræning hver onsdag.

Vores tætte samarbejde med Center for Klinisk Forskning byder på mulighed for mindre og større deltagelse i forskningsprojekter, ligesom vi har en forskningsansvarlig overlæge og har ambitioner om at udvikle vores forskningsenhed til en universitetsklinik, og det projekt kan du blive en del af.

Vi vil, når du starter, være i den heldige position, at vi har 8 Hoveduddannelseslæger og 3 meritlæger i akutmedicin, som du vil kunne spare med og spejle dig i, du kan godt begynde at glæde dig. Desuden har vi en stor gruppe af akutlæger, som er dedikerede og brænder for akutmedicin. Alle som en venter vi blot på den næste heldige akutmedicinske introduktionsninjaer.

Om Akutafdelingen – vi har 

  • 8 Hoveduddannelses-læger i akutmedicin
  • 18 speciallæger
  • 3 meritlæger i akutmedicin
  • 6 introduktionslæger i akutmedicin
  • 6 Hoveduddannelses-læger i Almen praksis
  • 20-22 Klinisk basis uddannelseslæger (kbu)

 

Lyder ovenstående som noget for dig? Så er det eddersparkeme NU du skal til tasterne, slå til før din nabo.

Hvornår?

Der er 2 stillinger ledige
1 introduktionsstillinger er ledige til besættelse hurtigst mulig.
1 introduktionsstilling er ledig per 1. maj 2023

Ansættelse sker på fuld tid og, efter en introduktionsperiode, med deltagelse i mellemvagtsfunktion (tilstedeværelsesvagt) i Akutmodtagelsen.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Stillings- og funktionsbeskrivelse.

Kom og hør nærmere
Har ovenstående fanget din interesse, så tøv ikke med at kontakte os – vi står gerne til rådighed for spørgsmål eller eventuelt besøg.

Du kan kontakte Chefsygeplejerske Mette Frøjk på e mail:  metfro@rm.dk  , mobil: 40236179  eller Uddannelsesansvarlig overlæge Anders Jørgensen på mail: andejo@rm.dk

 

Har du lyst til at komme forbi og se hvordan en flok hårdtslående ninjaer arbejder, så giver vi gerne en kop kaffe, en rundvisning eller en københavnerstang. Det er bare at tage fat i os.

Kontakt Vagtplanlægger Louise Laursen for at aftale en dag. Mail: loulau@rm.dk eller tlf. 24637613

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 19. marts 2023

Ansættelsessamtaler:

Så snart relevante ansøgere haves dvs. løbende fra 9. februar til 21. marts 2023

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Søg stillingen via “søg job”-knappen.