Introduktionsstilling Led- og Bindevævssygdomme, Aarhus Universitetshospital Ved Led- og Bindevævssygdomme er der en 12 måneders introduktionsstilling i intern medicin, ledig pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Dette job er udløbet

Stillingsnummer introstilling, i-nummer 6620-05-01-i-02. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi tilbyder

  • Veltilrettelagt introduktionsprogram og et godt uddannelsesmiljø – afdelingen modtog i 2019 Sundhedsstyrelsens uddannelsespris for ”Bedste uddannelsesafdeling”
  • Mulighed for at blive introduceret til forskning og ultralydsskanning af bevægeapparat – du kommer til at se en masse reumatologi!
  • Højt fagligt engagement og konferencer med højt læringsindhold
  • Gode kolleger og daglig formaliseret undervisning og supervision med navngiven buddy
  • Godt tværfagligt samarbejde og mulighed for deltagelse i MDT-konferencer
  • En uddannelsesafdeling med en travl, lærerig og sjov hverdag, hvor du modnes som læge

Led- og Bindevævssygdomme har et sengeafsnit med 7 sengepladser samt et klinikafsnit med omkring 20.000 årlige kontakter. Afdelingen modtager alle typer reumatologiske patienter fra Aarhus Universitetshospitals optageområde. Desuden modtager afdelingen højt specialiserede reumatologiske patienter fra Region Midtjylland og fra det vestdanske område. Afdelingen deltager i den akutte medicinske vagtfunktion i Akutafdelingen i samarbejde med de øvrige medicinske afdelinger.

Arbejdsopgaver

Dagtjeneste i Led- og Bindevævssygdomme samt vagtfunktion i Akutafdelingen.

Vi forventer

At du aktivt og engageret deltager i den daglige drift og indgår i undervisning og vejledning af yngre kolleger og studenter.

 

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte cheflæge Ulrik Tarp på 4034 3243.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Søg stillingen via “søg job”-knappen.