Vil du stå i spidsen for Region Hovedstadens Apotek? Vi søger en ny regionsapoteker som direktør for Apoteket med ansvar for udvikling og drift.

Dette job er udløbet

Vores regionsapoteker gennem de sidste mange år har valgt at gå på pension fra 1. maj 2022. Vi søger derfor en farmaceut som ny direktør til Region Hovedstadens Apotek. Som direktør for Region Hovedstadens Apotek får du mere end blot et job. Alt arbejde hos os handler om liv. Om den medicin der redder liv, forbedrer liv og skaber livskvalitet. Det er os, der producerer og leverer livsvigtig medicin til patienterne. Vi rådgiver læger og sygeplejersker og sikrer, at patienten får den rigtige medicin – hver gang. Det handler også om dit liv. Som en del af Region Hovedstaden træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. Du bliver en del af noget større – et stærkt vidensmiljø, hvor vi sammen gør hinanden bedre. Vi søger en topleder, som brænder for både udviklings- og driftsopgaven og for at skabe gode relationer internt i egen virksomhed og eksternt til lederkollegaer i Region Hovedstaden og nationale nøgleaktører indenfor lægemiddelområdet.

Om stillingen

Stillingen som direktør i Region Hovedstadens Apotek er en attraktiv toplederstilling, hvor du kommer til at lede og motivere en yderst driftssikker og kvalitetsbevidst organisation med meget kompetente ledere og medarbejdere. Du skal stå i spidsen for at udvikle og drifte fremtidens sygehusapotek i samarbejde med den politiske og administrative topledelse og hospitalsdirektionerne i regionen. Samtidig får du også ansvaret for at videreudvikle de organisatoriske rammer for det gode arbejdsliv for ledere og medarbejdere på Region Hovedstadens Apotek. En hverdag som direktør for Regions Hovedstadens Apotek indeholder en krævende blanding af driftsopgaver, strategisk ledelse og fastholdelse af gode samarbejdsrelationer i Region Hovedstaden.

Om dig

Som kommende direktør har du stor ledelsesmæssig erfaring med – og er stærkt motiveret af – at drive både strategiske udviklingsprojekter og være garant for en sikker drift i samarbejde med ledere og medarbejdere på Region Hovedstadens Apotek. Det er vigtigt, at du har visioner for dit område og evner at realisere dem, og at du har vist det i dit nuværende job eller tidligere lederstillinger. Som person er du vedholdende, handlekraftig og ydmyg over for den store ledelsesopgave, også når presset og udfordringerne er store.

Du er en visionær og faglig stærk direktør både indadtil i egen direktion og overfor apotekets ledere og medarbejdere og udadtil i regionale og nationale ledelsesfora. Du har i dit arbejdsliv arbejdet med ledelse på højt niveau og besidder en stærk faglighed indenfor lægemiddelområdet. Du er en inspirerende leder, der kan skabe følgeskab og sætte retning, så tingene giver mening. Du har en høj integritet og troværdighed og er rollemodel for vores værdier: Tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme. Der lægges stor vægt på, at du i en tillidsfuld dialog kan støtte dine ledere og medarbejdere i selv at bidrage til at finde løsninger og udvikle organisationen. Det forudsætter, at du kan kommunikere kvalificeret og engageret – og at du kan lytte. Du skal i det hele taget have fokus på det gode samarbejde på alle niveauer, se muligheder og finde konstruktive løsninger med andre.

Du kan læse mere i job- og personbeskrivelsen her

Ansættelse sker på individuelle kontraktvilkår. Årslønnen udgør ca. 1.070.000 kr. årligt inkl. kontrakttillæg og ekskl. pensionsbidrag. Ansøgningsfristen udløber den 6. februar 2022. Indledende samtaler afholdes i uge 8. Afsluttende samtaler afholdes i uge 10. Der forventes tiltrædelse pr. 1. maj 2022.

Du er velkommen til at kontakte koncerndirektør Dorthe Crüger, telefon 21 34 55 26 eller rekrutteringskonsulenterne Inger Wisborg McLeskey, 20 33 90 65 / inger.wisborg.mcleskey@regionh.dk eller Hanne Dorthe Sørensen 40 90 69 73 / hanne.dorthe.soerensen@regionh.dk for yderligere oplysninger.

Text Det handler om liv

Om den medicin der redder liv, forbedrer liv og skaber livskvalitet. Det er os, der producerer og leverer den livsvigtige medicin til patienterne. Vi rådgiver læger og sygeplejersker og sikrer, at patienten får den rigtige medicin – hver gang.
Det handler også om dit liv. Som en del af Region Hovedstaden træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. Du bliver en del af noget større – et stærkt vidensmiljø, hvor vi sammen gør hinanden bedre.
Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med?
Fakta 
  • Vi er Nordeuropas største sygehusapotek med over 600 ansatte på 12 adresser
  • Vores kunder er hospitalerne i Region Hovedstaden samt Grønland og Færøerne
  • Vi varetager produktion, levering og rådgivning om medicin
  • Vi arbejder værdibaseret og med den nyeste teknologi, der bringer os i front.