Introduktionsreservelæge, Neurologi og Fysio-Ergoterapi, Hospitalsenheden Vest, Holstebro/ Gødstrup En introduktionsstilling i neurologi ved Neurologi og Fysio-Ergoterapi, Regionshospitalet Holstebro/ Gødstrup er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022. Ansættelse gerne før, evt. efter aftale. Der er aktuelt 8-9 skiftet vagt fra tjenestested.

Dette job er udløbet

Hvem er vi?
I Hospitalsenheden Vest er Neurologisk Afdeling og Fysio- og Ergoterapiafdelingen samlet i én afdeling: Neurologi og Fysio-Ergoterapi.

Afdelingen flytter medio februar 2022 sammen med øvrige afdelinger på Regionshospitalet Holstebro til det splinternye hospital i Gødstrup, hvorefter arbejdssted vil være Regionshospitalet Gødstrup. Vi er helt klar til flytningen.

Afdelingen har 3 introduktionsstillinger og 3 hoveduddannelsesstillinger per år i neurologi. Vi har desuden læger i KBU-forløb, og vi har læger i sideuddannelse for psykiatri.

I afdelingen er p.t. 6 overlæger og 9 afdelingslæger samt 10-12 yngre læger.
Neurologi og Fysio-Ergoterapi, er regionens vestlige specialafdeling i neurologi. Afdelingen består af 25 senge fordelt på et apopleksisengeafsnit med trombolysebehandling samt en integreret TCI-dagklinik, og et sengeafsnit med klassisk neurologi.

Desuden er der et stort ambulatorium med tilhørende neurologiske klinikker i RH Holstebro, såvel som daghospital og sub-akut ambulatorium. Der er et tilhørende neurofysiologisk afsnit. Afdelingen har årligt ca. 3.500 overvejende akutte indlæggelser samt ca. 11.500 ambulante konsultationer.

Vi flytter til det nye hospital i Gødstrup
Vi flytter midt i februar, og kan du starte allerede til februar, kan du være med til at flytte afdelingen til Regionshospitalet Gødstrup. Den 1. marts vil vi være klar i de nye, flotte rammer, som du kan være med til at bygge op og præge.

Der vil være nem adgang til Gødstrup, da motorvejen går lige til hospitalet.

Vi tilbyder
Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor uddannelse prioriteres meget højt, hvor vi satser på det gode arbejdsmiljø og hvor vi får gode evalueringer.

Vagtarbejdet
Vores vagtteam består af 2 speciallæger og 2 yngre læger, som arbejder tæt sammen, og hvor der er rig mulighed for supervision.

Superviseret ambulatorium
Vores uddannelseslæger superviseres af en speciallæge inden for de forskellige subspecialer fx epilepsi. demens, neuro-muskulære sygdomme og multipel sklerose.
Til hvert subspeciale er der tilknyttet 3-4 speciallæger, sygeplejersker og yngre læger under uddannelse. I introduktionsstillingen vil du cirkulere i de relevante teams ifølge din uddannelsesplan.

Undervisning og forskning.
Der er planlagt undervisning 3 gange ugentlig og journalclub, hvor yngre læger skiftes til at præsentere en artikel. Afdelingen har et tilknyttet forskningsafsnit, hvor man kan få hjælp til at komme i gang med forskning.

Ansøgere er velkomne til at kontakte afdelingen for et besøg.
Bolig kan sædvanligvis stilles til rådighed.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Stillings- og funktionsbeskrivelse.

Du kan søge jobbet ved at klikke på “Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 23. januar 2022 kl. 23.59.

For yderligere oplysninger kontakt ledende overlæge Birgitte Sandal på 78437024.

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.