Reservelæge i introduktionsstilling til Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge – quicknr. 19956

Dette job er udløbet

Ortopædkirurgisk Afdeling

Afdelingen er en uddannelsesafdeling for flere niveauer (blok, intro, hoveduddannelse).

Til den aktuelle stilling, som er enkelt stillingsklassificeret i ortopædkirurgi, er der tilknyttet et uddannelsesprogram.

For at opnå de nødvendige kompetencer i skadestuearbejdet og akut arbejdet, vil ansøgeren de første to måneder gøre tjeneste i Akutafdelingen på Sjællands Universitetshospital Køge.

Dagarbejdet på Sjællands Universitetshospital Køge foregår på operationsgangen, i ortopædkirurgisk ambulatorium og afdelingens sengeafdelinger. Vagtarbejdet udføres som mellemvagt på Sjællands Universitetshospital Køge sammen med afdelingslæge/1. reservelæge i tilstedeværelsesvagt (bagvagt).

I vagten på Sjællands Universitetshospital Køge foretager mellemvagten akutte operationer under vejledning af bagvagten.

Der er 11 læger i vagtlaget.

Kvalifikationer

Ansøgere, der har gennemgået klinisk basisuddannelse eller turnus.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Kim Schantz, Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge, 47 32 33 01, KSC@regionsjaelland.dk eller overlæge Susanne Mallet, ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge, 47 32 34 28, SKM@regionsjaelland.dk.

Ansøgning og cv mærket ”introlæge” kan fremsendes pr. mail til
koe-ortkir@regionsjaelland.dk

Eller pr. post til
Sjællands Universitetshospital Køge
Ortopædkirurgisk Afdeling
Att.: Ledende overlæge Kim Schantz
Lykkebækvej 1
4600 Køge

Ansøgningsfrist 26.08.16

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.