Stilling som psykolog ved Børne- og Ungeteamet(BU), Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser (PKS), Børne og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, Skejby Grundet øgning i antallet af opgaver, tilbydes stilling på 37 timer til besættelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Dette job er udløbet
Ambulatoriet for børn og unge er en del af BUA Psykiatrisk Klinik for Spiseforstyrrelser (PKS), som er Aarhus Universitetshospitals specialafsnit med højt specialiseret funktion for behandling af anoreksi og bulimi. PKS er et afsnit i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling under psykiatrien i Region Midtjylland og indeholder også et voksenambulatorium, som behandler patienter over 18 år uden øvre aldersgrænse.
PKS varetager den ambulante tværfaglige hospitalsbaserede psykiatriske behandling af moderate til svære spiseforstyrrelser i Region Midtjylland, og i Børne- og Ungeteamet udredes og behandles patienter under 18 år i henholdsvis Herning og Skejby. Der er et tæt samarbejde med sengeafsnit S3, pædiatrien region midt og det kommunalt regi.

Stillingen er knyttet til Skejby.

Vi er i Skejby et tværfagligt team bestående af læger, psykologer, distriktssygeplejersker, fysioterapeut, diætist, socialrådgiver, ergoterapeut ,sekretærer og studerende fra forskellige faggrupper. Arbejdsmiljøet er fagligt stimulerende med gode muligheder for supervision og faglig udvikling både internt i Klinik for Spiseforstyrrelser og i relation til de øvrige kolleger i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling. Vi tilstræber høj faglig standard og arbejder løbende med at udvikle arbejdsmetoder og kvalitetssikre behandlingen. Vi tilbyder et grundigt introduktionsprogram og mentorordning.
Som psykolog deltager man både i udredning og behandling (se funktionsbeskrivelsen). Man skal indstille sig på at arbejde med patienter, som kan være ambivalente, men også præget af modstand og angst ift. forandring. Man skal kunne arbejde i et spændingsfelt med modstridende ønsker og krav. Det er et interessant og fagligt udfordrende arbejde, hvor man netop pga. disse udfordringer ift. patientgruppen har brug for tæt kollegial sparring og supervision, hvilket vægtes højt.
Alle behandlingsforløb starter med en grundig forundersøgelse. Behandlingen foregår som familiebaseret behandling eller som en kombination af familiebaseret behandling og gruppebehandling i mestringsgruppe. Ved behov for intensivering består behandlingen af spiseværksted, hjemmebesøg ved distriktssygeplejerske og en evt. kortvarig indlæggelse. Ved symptommestring tilbydes stabiliserende gruppeterapeutisk forløb. Der er månedlige pårørendeaftener.
Den daglige ledelse af teamet varetages af en psykolog og en sygeplejerske i tæt samarbejde med funktionsleder.
Der er på PKS et tæt samarbejde mellem forskning og klinik og flere tilknyttede forskningsmedarbejdere.
Psykologen indgår i psykologgruppen på Psykiatrisk klinik for Spiseforstyrrelser og i den samlede gruppe i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling.
Der vil blive lagt vægt på ansøgere med erfaring inden for Børne- og Ungdomspsykiatri og behandling af spiseforstyrrelser.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.

Yderligere oplysninger fås hos afdelingssygeplejerske Malene Coulthard på tlf. 2920 8513.
Yderligere beskrivelse af centret findes på www.spiseforstyrrelser.net og www.bua.rm.dk

Læs mere om stillingen i funktionsbeskrivelsen.

Ansøgningsfrist: 22. august 2021.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 34 2021.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)
BUA er en afdeling under Psykiatrien i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUA består af 7 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Afdelingen modtog i 2020 4.129 eksterne henvisninger og havde kontakt med 12.580 unikke cpr.nr. Afdelingen havde i 2020 et nettobudget på 287,5 mio. kr. og pr. 1/1-2021 523 årsværk fordelt på 555 medarbejdere.

Børne- og Ungdomspsykiatrien i Herning flyttes i 2021 til Gødstrup.

 

Søg stillingen via “Søg job”-knappen

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.