Overlæge med tilknyttet klinisk professorat Overlæge på Reumatologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Dette job er udløbet

En stilling som overlæge ved Reumatologisk Afdeling U, Aarhus Universitetshospital, med tilknyttet klinisk professorat i Intern Medicin: Reumatologi ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, er ledig til besættelse med tiltrædelse efter aftale.

Reumatologisk Afdeling U er en universitetsafdeling med undervisnings- og forskningsforpligtigelser tilknyttet Health, Aarhus Universitet. Afdelingen ligger på Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade, men vil til marts 2019 flytte til Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard.

Reumatologisk Afdeling U har et stort optageområde med hovedfunktion samt højtspecialiseret funktion for Region Midt og Region Nord. Afdelingen har syv sengepladser, fire hotelsenge, den fælles rygvisitation samt ambulatorium. Afdelingen har årligt ca. 750 udskrivelser, dertil kommer ca. 20.000 ambulante besøg og 1000 telemedicinske kontroller.

Afdelingen varetager uddannelse af alle faggrupper, således også præ- og postgraduate uddannelsesforpligtelser for læger. Afdelingens forskning spænder fra basal forskning til klinisk og epidemiologisk forskning. Afdelingen har en klinisk forskningsenhed og adgang til biobanker samt kliniske og billeddiagnostiske databaser.

Om stillingen
Der søges en overlæge med høj faglig kompetence inden for det reumatologiske fagområde og med dokumenteret original videnskabelig produktion på internationalt niveau. Der lægges vægt på erfaring fra en reumatologisk universitetsafdeling med højt specialiserede funktioner, samt erfaring som forskningsleder og underviser. Endelig prioriteres der akademisk redelighed, etisk bevidsthed, samt evner for samarbejde herunder også det tværfaglige samarbejde. Det forventes, at ansøgeren er visionær, åben og beslutningsdygtig med et fagligt overblik, højt ambitionsniveau samt en tydelig profil indenfor reumatologien. Den kliniske professor er sammen med afdelingens øvrige professorer ansvarlig for afdelingens forskning. Ansøgeren forventes sammen med afdelingens øvrige professorer og lektorer at skabe et aktivt, innovativt og produktivt forskningsmiljø.

Den kliniske professor forventes at deltage aktivt i løsningen af tværgående opgaver. Afdelingens kliniske professor har medansvar for optimal drift og udvikling af afdelingen, og er i dialog med afdelingsledelsen om emner relateret til dette. Den kliniske professor indgår i afdelingens ledergruppe. Den kliniske professor kan indgå i beredsskabsvagten.

Den kliniske professor forventes at anvende 50% af sin arbejdstid på klinisk arbejde og 50% af sin arbejdstid på universitetsrelaterede funktioner i overensstemmelse med ”Aftale om professorer og akademiske koordinatorer på sundhedsområdet i Region Midtjylland” af maj 2018.

Se stillingen som klinisk professor her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation. Det er et krav at ansøger har minimum fem års ansættelse som speciallæge, jf. retningslinjer fra Region Midtjylland, for at kunne komme i betragtning til ansættelse som overlæge.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at der kan dokumenteres kompetencer inden for de syv lægeroller. Sammen med ansøgningen skal der fremsendes et udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Skemaet kan hentes her.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen, kan rekvireres ved henvendelse til lægefaglig direktør Claus Thomsen på +45 7845 0501 og oversygeplejerske Iben Schou-Hansen  på +45 2072 5854.

Ansøgningen sendes sammen med CV samt andre relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring, videnskabelig indsats med videre.

Ansøgningsfrist
Søndag den 16. september 2018. Der afholdes ansættelsessamtaler efter endt bedømmelse af de indkomne ansøgninger.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.