Overlæge/ afdelingslæge til Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Ved Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde, er en stilling som overenskomstansat overlæge eller afdelingslæge ledig til besættelse fra 01.02.18 eller snarest derefter.
Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling
De grundlæggende mål
- Tilbyde behandling og pleje på et evidensbaseret højt fagligt niveau
- Inddrage patienten aktivt i de forskellige behandlingsmuligheder
- Til stadighed være en lærende organisation til gavn for patienterne
Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling har regionsfunktion for plastikkirurgi og varetager udredning og behandling af modermærkekræft, behandling af almindelig hudkræft og rekonstruktive/korrektive tilstande inden for rammerne af klare funktionelle behov. Desuden har afdelingen en vis aktivitet i forhold til brystrekonstruktive procedurer i samarbejdet med den brystkirurgiske del af afdelingen. Afdelingen er organiseret således at udredning og behandling af brystkræft fortrinsvis foretages i Ringsted og den plastikkirurgiske funktion primært foretages i Roskilde.
Afdelingens stab
Afdelingsledelsen består af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. På det plastikkirurgiske afsnit er der ansat i alt syv overlæger, en afdelingslæge, fire læger i uddannelsesstillinger og to uklassificerede stillinger.
Kvalifikationer
- Speciallæge i plastikkirurgi
- Bred plastikkirurgisk erfaring, gerne inden for den onkologiske kirurgi
- Erfaring og interesse i kvalitetssikring og forskning
- Udviklingsorienteret
Ansvar og arbejdsområder
Nærmere tilknytning til særlige funktioner kan ske efter kvalifikationer og efter aftale med afdelingsledelsen. For interesseret ansøger vil et certificeringsforløb i brystkirurgi kunne etableres efter aftale. Stillingen er forbundet med vagtforpligtigelse i form af rådighedsvagt fra bolig i et for tiden 9-skiftet rul.
For begge stillinger gælder at ansøger er en god team deltager, og aktivt bidrager i det administrative og kvalitetsrelaterede arbejde. Afdelingen er involveret i studenterundervisning, hvorfor stillingen ønskes besat med en ansøger med interesse og erfaring i vidensdeling og undervisning. På sigt vil afdelingen få tilknyttet et professorat, der skal bidrage til udvikling og opbygning af en klinisk forskningsenhed. Ansøger med dokumenteret forskningserfaring vil blive foretrukket.
Inddragelse af repræsentanter fra patientforum
Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget i forhold til overlægestillingen.
Ansøgning
Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Roskilde og Køge sygehuse anvender en vurdering af de syv lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse. Ansøger bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de syv lægeroller jævnfør Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013
Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her
Læs mere om byggeprojektet i Køge her
Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.
Stilling: Ledende overlæge
Email: shm@regionsjaelland.dk
Telefon: 47323701
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.
Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.