Læge til introduktionsstilling, Børnepsykiatrisk afsnit Viborg ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Midtjylland
Børnepsykiatrisk afsnit, Viborg
Skolebørnsafsnittet Viborg/Herning tilbyder introduktionsstilling med primær funktion på matriklen i Viborg.
Stillingsopslaget henvender sig til alle læger med særlig interesse for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale eller et af de specialer, som vi hyppigt samarbejder med – dvs. læger med interesse i specialerne: Børne- og Ungdomspsykiatri, pædiatri, neurologi, socialmedicin, psykiatri, almen medicin m.fl.
Skolebørnsafsnittet Viborg/Herning er et alment afsnit for børn i alderen 7-13 år beliggende på to matrikler i henholdsvis Viborg og Herning. Afsnittet varetager udredning, diagnostik og behandling af alle former for børnepsykiatriske lidelser, med hovedvægt på opmærksomhedsforstyrrelser og autismespektrumforstyrrelser.
Afsnittet består af to ambulatorier (i henholdsvis Herning og Viborg) og et 5 døgns- sengeafsnit (i Viborg) med 9 sengepladser og intern skole, med skoletilbud til indlagte patienter.
Som introduktionslæge på matriklen i Viborg vil du indgå i et dynamisk tværfagligt team (bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, pædagoger og sekretærer), der vægter internt og eksternt samarbejde højt, særligt med fokus på høj faglig kvalitet og et godt arbejdsmiljø.
Du vil blive grunddigt introduceret til bredden i børnepsykiatrien, og du vil i tæt samarbejde med mono- og tværfaglig kollegaer være med til at udrede og behandle en lang række forskellige børnepsykiatriske problematikker.
Du vil ligeledes i tæt samarbejde med øvrige kollegaer få mulighed for at bidrage til den/ det fortsatte:
– høje faglige niveau i afsnittet, bl.a. gennem kurser og undervisning
– udvikling og harmonisering af afsnittets udredning – og behandlingstilbud
– optimering af arbejdsgange i afsnittet på tværs af matriklerne.
Du vil desuden få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for kommunikation og formidling, samarbejde og organisering samt prioritering og planlægning.
Der tilbydes:
- Bred indføring i børne- og ungdomspsykiatri
- Fagligt kompetente, engagerede medarbejdere og høj grad af videndeling
- Tværfagligt samarbejde
- Mulighed for individuel og gruppesupervision
- Mulighed for deltagelse i faglige kurser/aktiviteter
- God mulighed for at indgå i forskningsaktiviteter
- Et godt arbejdsmiljø.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Overlæge Tine Vesterby, tinevest@rm.dk, tlf.: 7847 3600, afdelingssygeplejerske Kirsten Nøhr, kirsten.andreasen@ps.rm.dk, tlf.: 7847 3601 eller afdelingssygeplejerske Lene Havn Bekmand Nielsen, lene.bekmand@ps.rm.dk, tlf.:7847 3461.
Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomsten indgået mellem Danske Regioner i Danmark og Foreningen af Yngre læger. Mulighed for forhandling vedr. evt. kvalifikationstillæg og geografisk betinget rekrutteringstillæg (Herning).
Pr. 1.12.16 er der fælles for-vagts planlægning for hele BUC, som medfører at i-læge stillinger i Viborg og Herning også deltager i forvagt dækning i Herning og Risskov.
Læs mere om lægeuddannelsen i BUC (introduktionsuddannelsen) på centrets hjemmeside her.
Ansøgningsfrist: 27. november 2016.
Ansættelsessamtaler: Snarest derefter.
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Ansøg her!” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV). De vedhæftede filer skal være i pdf– eller word-format. Skulle du have problemer med dette, så kontakt Yvonne Nielsen på tlf. 7847 3459.
BUC er en afdeling under Psykiatri og Social og varetager en tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt også voksne med spiseforstyrrelser. I udredningen og behandlingen inddrager vi patientens familie og netværk og samarbejder med andre hospitalsafdelinger samt kommunerne i regionen.
Vores personale samarbejder på tværs af enheder og matrikler. I alt består BUC af 8 enheder fordelt i Risskov, Viborg og Herning. Den overvejende del af vores behandling sker ambulant. De 4 hovedområder vi dækker er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Størstedelen af personalet udgøres af professionelle behandlere, såsom læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Årligt startes ca. 4000 nye patientforløb, og der er kontakt med 6300 unikke cpr.nr. Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og har 562 medarbejdere.