Ekstra udannelsesstilling som specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi ved Aarhus Universitetshospital Ved Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Aarhus Universitetshospital er en 5-årig uddannelsesstilling ledig til besættelse pr. 1. marts 2024.

Dette job er udløbet

Vi søger en erfaren og engageret tandlæge, som brænder for kirurgi. Du skal være indstillet på at arbejde på et universitetshospital med varieret arbejdspres og med varieret vagtbelastning.

Du er arbejdsom og initiativrig og skal kunne omgås og samarbejde med mange forskellige faggrupper, hvor der er fokus på teamsamarbejde og optimal patientbehandling.

Under uddannelsen vil der være behov for forberedelse og selvstudier, samt krav om forskning og en del af dette kan til tider ligge udenfor almindelig arbejdstid.

Målbeskrivelsen for uddannelsen kan findes på www.sst.dk.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for tandlæger. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation og en tilfredsstillende børneattest.

Læs mere om vores spændende afdeling på www.kaebekir.auh.dk

Yderligere oplysninger kan indhentes hos uddannelsesansvarlig overtandlæge, Johan Blomlöf på 2939 4320 eller på johan.blomlof@rm.dk

Ansøgninger modtages elektronisk via Aarhus Universitetshospitals jobportal.

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes den 29. januar 2024.

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.