Region Hovedstadens Psykiatri styrker den ambulante behandling – er du vores nye speciallæge?

Dette job er udløbet

Vil du være med til at sikre, at vores ambulante behandling også i fremtiden kan hjælpe vores patienter videre til et godt hverdagsliv? Så læs videre.

Vi styrker den ambulante behandling med mere end 40 nyoprettede stillinger
For at sikre hurtigere visitation til den rette behandling og styrke diagnostikken, har vi i Region Hovedstadens Psykiatri valgt at bruge midler fra regeringen til at styrke den ambulante behandling. Vi glæder os til at åbne dørene for mere end 40 nye sundhedsfaglige medarbejdere med forskellig faglige baggrunde i vores ambulatorier.

Der er rigtig mange typer patientforløb i psykiatrien, og størstedelen af vores patienter hjælper vi ambulant. Rigtig mange af de forløb varetages af psykiatriske ambulatorier, der arbejder efter F-ACT-modellen

Hvad er F-ACT?
F-ACT er forkortelsen for ’Flexible Assertive Community Treatment’ og har et stærkt fokus på høj faglighed og recovery, som tilsammen hjælper den enkelte patient godt videre til en bedre hverdag. Patientens egne mål og ønsker indgår i en plan for behandlingen, som forskellige fagligheder samarbejder med patienten om at komme så tæt på at opnå som muligt.

Et helt centralt element i F-ACT-tilgangen er, at man hurtigt kan intensivere behandlingen, hvis patientens situation kræver det. Et vigtigt skridt på vejen til at hjælpe patienterne videre til et godt hverdagsliv er, at de både kan få støtte til at kunne fungere i deres vante rammer ved siden af behandlingsforløbet, og at de kan møde psykiatriens behandlere i eget hjem.

”Styrken i F-ACT er at jeg som psykiater behandler samtlige diagnoser. Jeg beholder en bred kompetence samtidigt som jeg fordyber mig i patienter med psykoselidelse hvilket er mit største interesse” – Anna, ledende psykiater.

Hvordan ser en typisk dag ud?
Som speciallæge vurderer og udreder du ny henviste patienter.

Dine konkrete arbejdsopgaver:

  • Du skal i tæt tværfagligt samarbejde med øvrigt personale udføre klinisk arbejde på højt niveau
  • Du skal varetage indledende vurdering og diagnostik.
  • Du er med til undervisning og supervision i teamet.
  • Du vil være tovholder gennem hele behandlingsforløbet og sikre den optimale medicinske behandling.

Vi søger dig!  
Du er speciallæge i psykiatri med klinisk kendskab, og du kan lide at skabe gode patientforløb. Desuden er du beslutningsdygtig, kan lide at lære fra dig, har øje for detaljer og kan skabe ro og overblik.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Som en del af et F-ACT-team, har du ikke kun dine nærmeste kolleger at trække på, du får faktisk et kæmpe netværk af kolleger på tværs af 15 ambulatorier, der alle arbejder på samme måde og som er interesserede i at udvikle vores felt endnu mere. Og vi kan bruge hinanden!

Du bliver en del af et hospital med gode muligheder for faglig udvikling. Herunder at deltage i forskningsaktiviteter på det ambulante område.

Du bliver mødt af kolleger, der er åbne for tanker og ideer, der kan kvalificere den psykiatriske behandling yderligere.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er den 1. august 2023 eller efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Vi udvider og styrker indsatsen i Region Hovedstadens Psykiatris ambulatorier. Dit nye arbejdssted bliver på et af følgende centres ambulatorier:

  • Psykiatrisk Center Glostrup. Kontaktperson cheflæge Darius Mardosas på 2036 5826
  • Psykiatrisk Center Ballerup. Kontaktperson cheflæge Jens Drachmann Bukh på 2262 2813
  • Psykiatrisk Center Nordsjælland. Kontaktperson chefsygeplejerske Jacob Vagner Madsen på 2045 2918
  • Psykiatrisk Center Amager. Kontaktperson afsnitsansvarlig overlæge Nina Foli-Andersen på 3864 1940
  • Psykiatrisk Center København. Kontaktperson cheflæge Birte Smidt på 2664 8822

Læs og hør mere om F-ACT, vores ambulatorier og meget mere her.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Synes du, ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af den ambulante psykiatri.

Søg stillingen via linket her på siden senest den 4. juni 2023. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Du bedes angive i spørgeskemaet, hvilket center, du ønsker at arbejde på.

Vi forventer at afholde samtale løbende.

Besøg vores onboarding site – og bliv klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads.

www.psykiatri-regionh.dk/onboarding

Det handler om liv
Om at forbedre liv, forstå liv og forandre liv. Om sammenhængen imellem krop, sind og omverden. I Region Hovedstadens Psykiatri hjælper du mennesker med psykisk sygdom til at mestre eget liv.

Det handler også om dit arbejdsliv. Du træder ind i en verden af muligheder og mangfoldighed. Et sted med et stærkt vidensmiljø, hvor vi hele tiden arbejder med at forbedre os for at skabe værdi for patienten. Et sted, hvor du hjælper mennesker og vokser fagligt.

Du får et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv.

Fakta

  • Danmarks største psykiatriske hospital fordelt på 10 centre
  • Behandler 50.000 patienter årligt
  • Introforløb for nye medarbejdere
  • Forgangshospital for patientinddragelse.