Idrætskirurg til fast job i Capio Aalborg Et højt fagligt niveau og et stærkt team omkring dig

Dette job er udløbet

Jobbanner 2022.jpg

I Capio Aalborg har vi et spændende samarbejde med nogle af de største elitesportsklubber i Nordjylland. Derfor har vi allerede styrket det idrætsreumatologiske område, og nu vi ønsker også at øge vores kompetenceniveau på det idrætstraumatologiske område.

Capio tilbyder dig fleksibilitet

I Capio ønsker vi at skabe enestående patientoplevelser og udvikle vores kliniske arbejde, et arbejde der kræver høj faglighed. Vi bygger på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams gennem kontinuitet og stærke menneskelige relationer.

Vi søger dig der er Speciallæge i Ortopædkirurgi, Idrætskirurg, med mindst 2 års erfaring, til vores nye hospital i Aalborg.

Vi kan tilbyde en fast stilling med arbejdsuge der passer dig. Dagvagter eller eftermiddagsvagter, ugentlig arbejdstid og antal dage om ugen kan aftales så vi sammen skaber de bedst mulige vilkår for dig, dine kollegaer og vores patienter.

Capio som lægefagligorienteret organisation

I Capio ser vi en styrke i at tilhøre en global koncern hvis eneste opgave er, at udvikle og forbedre sundhedsplejen. Dette skaber gode muligheder for interne samarbejder og kompetenceudvikling i vores afdelinger i Danmark, men også på tværs af landegrænser.

I vores 2025 strategi har vi defineret ”morgendagens læger” med en målsætning om at udvikle og tiltrække de bedste talenter for at muliggøre en bæredygtig udvikling og vækst af Capios brede vifte af aktiviteter.

Vi ønsker at øge den lægefaglige kvalitet ved at udnytte digitalisering og god klinisk praksis for at forbedre vores ekspertise og kvalitet.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende ansøgere til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til os.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschefen i Aalborg, Karina Lykke Andersen på mail kla@capio.dk