Plastikkirurg til fast stilling Aalborg

Dette job er udløbet

Capio profil.JPG

Et højt fagligt niveau, 3 hospitaler og stærke teams omkring dig 

Kvalitet og patientsikkerhed altid er i fokus i vores lægefaglige arbejde, og er en del af Capios strategi. Vi værner om patienternes helbred og er til stede i alle stadier og situationer i livet. Som et led i vores mål om at blive om, at blive det førende privathospital i Danmark og ”Your trusted partner in health” styrker vi nu vores lægefaglige organisation.

Den lægefaglige ambition

I Capio ønsker vi at skabe enestående patientoplevelser og udvikle vores kliniske arbejde, et arbejde der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker derfor at skabe de bedst mulige forudsætninger for kontinuitet og opbygning af stærke relationer.

Vi søger nu en Speciallæge i Plastikkirurgi med mindst 2 års erfaring, til en fast stilling med primær ansættelse på vores nye hospital i Aalborg. Vi tilbyder en stilling med patienter på alle vores 3 hospitaler i det jyske, nemlig både i Aarhus, Viborg og Aalborg. Hvert hospital har et stærkt team der indgår i samarbejdet med dig om planlægning af programmer og udvikling af det kliniske arbejde.

Vi kan tilbyde en 4 eller 5 dages arbejdsuge, primært i dagvagt og ingen weekendvagter. Vi etablerer patientprogrammer således, at du får hele dage på hvert enkelt hospital. Ugentlig arbejdstid, antal dage på de enkelte hospitaler kan aftales således, at vi sammen skaber de bedst mulige vilkår for dig, dine kollegaer og vores patienter.

Capio som lægefagligorienteret organisation

I Capio ser vi en styrke i at tilhøre en global koncern hvis eneste opgave er, at udvikle og forbedre sundhedsplejen. Dette skaber muligheder for interne samarbejder, kompetenceudvikling, omkostningsfordele og langsigtede investeringer i sundhedsydelser på tværs af landegrænser.

I vores 2025 strategi har vi defineret ”morgendagens læger” med en målsætning om at udvikle og tiltrække de bedste talenter for at muliggøre en bæredygtig udvikling og vækst af Capios brede vifte af aktiviteter.

Vi ønsker at øge den lægefaglige kvalitet ved at udnytte digitalisering og god klinisk praksis for at forbedre vores ekspertise og kvalitet. Vi arbejder med standardisering af vores patientdata for at forbedre behandlingskvalitet, effektivitet, personalisering af sundhedstilbud og patientinteraktioner.

Capio tilbyder

En spændende stilling primært tilknyttet vores nye hospital i Aalborg, fantastiske kollegaer, gode fleksible arbejdstider og en konkurrencedygtig løn.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende ansøgere til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og CV til os.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschefen i Aalborg, Karina Lykke Andersen på mail kla@capio.dk

Om Capio

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Startdato Efter aftale
Løn Efter aftale
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid Efter aftale
By Aalborg, Aarhus, Viborg
Region Nordjylland
Land Danmark
Referencenummer 2022/6
Publiceret 26.01.2022
Sidste ansøgningsdag 28.02.2022