Psykolog/socialrådgiver med psykoterapeutisk erfaring, Retspsykiatrisk Klinik Ledig stilling som psykolog eller socialrådgiver med psykoterapeutisk erfaring søges til Retspsykiatrisk Klinik, Retspsykiatrisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital Skejby pr. 1. november 2021.

Dette job er udløbet

Vores team for behandling af seksualkriminelle søger en engageret og selvstændig kollega med psykoterapeutisk erfaring til Retspsykiatrisk Klinik.

Der er tale om en fast stilling, 37 timer pr. uge.

Stillingens primære indhold er varetagelse af sexologisk/psykiatrisk behandling af seksualkriminelle.

De primære arbejdsopgaver består i:

  • Selvstændig planlægning og gennemførelse af længerevarende psykoterapeutiske forløb, individuelt som i gruppe.
  • Varetagelse af mere støttende forløb med målgruppen
  • Assessement
  • Sagshåndtering og kontakt til eksterne samarbejdspartnere, såsom Kriminalforsorgen, kommunale myndighedsrådgivere og almenpsykiatrien
  • Struktureret risikovurdering

Herudover vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde i det retssexologiske team bestående af en læge, psykologer, en socialrådgiver/psykoterapeut, en sygeplejerske, en fysioterapeut og to sekretærer. Teamet indgår i det nationale netværk omkring behandlingsordningen, der er med til at understøtte og sikre kvaliteten af arbejdet med seksualkriminelle under ordningen.
Stillingen ønskes besat med en autoriseret psykolog, der har erfaring med psykiatri og psykoterapi, herunder kognitiv og/eller psykodynamisk metode, og gerne med specialistuddannelse/på vej mod specialist, eller med en socialrådgiver gerne med psykoterapeutisk efteruddannelse og erfaring fra psykiatrien eller Kriminalforsorgen.

Retspsykiatrisk Afdeling har en højt specialiseret funktion for behandling af seksualkriminelle. Udover varetagelse af sexologisk/psykoterapeutisk behandling af seksualkriminelle, der har vilkår om behandling, varetager afdelingen også behandling af frivillige, som søger en psykoterapeutisk indsats i forebyggende øjemed. Denne højt specialiserede funktion dækker Region Midt og Region Nordjylland.

I Retspsykiatrisk Klinik arbejdes teambaseret, og hvert team varetager opgaver i forhold til forskellige patientgrupper. Herunder mentalundersøgelser, ambulant behandling af de mest komplekse retspsykiatriske patienter med dom til behandling i den østlige del af Region Midt, samt behandling af seksualkriminelle. Læs mere om afdelingen her:
https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/auhpsykiatrien/retspsykiatrisk-afdeling/

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for Ny Løn. Yderligere oplysninger kan indhentes ved funktionsleder, psykolog Dorte Olesen, tlf. 7847 2640.

Ansøgningsfrist d. 20. september 2021.
Der afholdes samtaler d. 24. september 2021.
Søg stillingen via “Søg job”-knappen

Der gøres opmærksom på, at der vil blive indhentet straffeattest ved eventuel ansættelse.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.