Hejdoktor søger speciallæger i reumatologi

Dette job er udløbet

Er du speciallæge i reumatologi og har du lyst til et fleksibelt arbejde, hvor du kan arbejde hjemmefra eller fra din klinik – så er et samarbejde med Hejdoktor måske interessant?

Om Hejdoktor
Hejdoktor er en online sikker platform som tilbyder fleksibel og nem adgang til krypterede konsultationer med erfarne sundhedspersoner. Vores vision er at give alle adgang til den sundhedsfaglige hjælp de har brug for – uafhængigt af tid og sted.

Hejdoktor er underlagt de gældende regler på området angivet af Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed, herunder autorisationsloven, sundhedsloven, lov om klage- og erstatningsadgang og persondataloven.

Kvalitet og sikkerhed
Vores formål at levere den bedst mulige service til hver enkelt patient og derfor er patientens behov og krav altid i højsæde, hvilket afspejles af vores patienttilfredshed som ligger på 4,7 ud af 5.

Vi foretager hyppigt og løbende audit af konsultationerne hos Hejdoktor, for at sikre at de medicinske retningslinjer følges samt at vi altid holder et højt fagligt, kommunikativt og pædagogisk niveau.

Fleksibelt arbejde
Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter. Du vælger selv hvor meget du vil arbejde og du kan nemt kombinere arbejdet hos Hejdoktor med f.eks. klinikarbejde eller vikariater.

Du kan blive ansat eller faktureret fra dit eget firma. Aflønningen er 450 kr. pr. konsultation. Vi forventer, at en videokonsultation kan klares på 20-30 min inkl. journalførelse.

Reumatologi er et nyt område hos Hejdoktor og derfor vil vi i starten have åbent på udvalgte tidsrum i løbet af ugen, som vi koordinerer med dig og evt. andre reumatologer.

Du vil altid senest 24 timer inden din vagt starter, have et overblik over bookede konsultationer på vagten.

Du logger på via NemID på Hejdoktor’s platform (webbrowser) og opgaverne vil være diagnosticering, visitering, konsultation og rådgivning af patienter – alt sammen via videokonsultation.

Din baggrund
Du er speciallæge i reumatologi og du har interesse i at bruge og videreudvikle dine lægefaglige kompetencer i en telemedicinsk sammenhæng. Du kan arbejde selvstændigt og systematisk, udrede og vurdere, hvilken hjælp patienten skal tilbydes. Derudover har du rutine at anvende elektroniske dokumentationssystemer og interesse i at benytte videokonsultationer.

Vi tilbyder

  • Grundigt oplærings- og introforløb til Hejdoktor’s platform, digital kommunikation og vores medicinske retningslinjer.
  • Et spændende og afvekslende job som spænder vidt og en varieret hverdag med en stor brugerkontakt.
  • Mulighed for at tilrettelægge arbejdet hjemmefra og for at tilrettelægge din egen tid.
  • Ingen tidskrævende administration.
  • Du bliver en del af en engageret medarbejderstab med stor fokus på høj faglighed.
  • En mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af Hejdoktor’s platform.

Lyder det interessant?
Send dine spørgsmål eller ansøgning til: job@hejdoktor.dk.