Specialpsykolog til projektstilling, Børne- og Ungdomspsykiatrien, Roskilde Vi søger specialpsykolog til 3-årig projektstilling
Vil du være med til at styrke den tværsektorielle indsats for børn, unge og deres forældre/netværk? Er du uddannet specialpsykolog, og har du mod på at arbejde sammen med forskellige fagligheder og forskellige sektorer. Så har vi måske en spændende stilling til dig.
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i en ny tværsektoriel enhed er en tre-årig projektstilling ledig for en specialpsykolog 37 timer pr. uge. Stilling ønskes besat pr. 01.10.18 eller efter aftale. Projektet foregår i et kommunalt samarbejde og er finansieret via satspuljemidler.
Kompetencer
- Uddannet specialpsykolog, indenfor det børne- og ungdomspsykiatriske speciale
- Bred erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri
- Erfaring i vejledning og rådgivning
- Evne for og erfaring i at arbejde selvstændigt samt i team
- Kørekort
Bakkehuset: Den tværsektorielle enhed
Med base i Bakkehus i Roskilde kommer medarbejdere i den ny enhed til at arbejde opfølgende på henvendelser primært fra Psykiatrisk Akutmodtagelse (PAM)
Enheden bliver bemandet af medarbejdere med børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring samt kommunale sagsbehandlere. Enhedens tilbud vil være tilgængeligt i dag- og aftentiden alle ugens syv dage – sandsynligvis fra kl. 10.00 til 22.00, så skiftende vagter vil forekomme.
Hensigten er at styrke den tværsektorielle indsats for børn, unge og deres forældre/netværk, når der ikke umiddelbart er behov for en indlæggelse. Enheden kan afdække barnets/den unges samlede situation med henblik på at skabe den mest relevante indsats i et koordineret forløb med eventuelt igangværende handleplaner i kommunen/psykiatrien/almen praksis.
Formålet med projektet er at udvikle erfaring med indsatser på tværs af kommune og børne- og ungdomspsykiatrien. Ansøgere skal derfor kunne se sig selv i en rolle, hvor man er med til at udvikle faglige rammer og struktur for samarbejdet.
Projektet omfatter
– arbejde med forløbsprogrammer
– udgående funktioner
– særlig indsats for selvskade og spiseforstyrrelser
Stillingen
Opgaverne varierer i de enkelte patientforløb og indebærer direkte patientkontakt samt kontakt med familier og netværk. Det kan være kontakt og rådgivning til for eksempel opholdssteder m.m.
Eksempelvis
- Miljøobservationer i patienternes primære miljø
- Netværksmøder og samarbejdsmøder med kommunalt regi
- Rådgivning og vejledning til familier og øvrigt netværk
- Samtaler med børn og unge
Indsatsen i enheden tager udgangspunkt et mentaliseringsbaseret netværkstilgang, hvor vi vil arbejde på at styrke integrationen af indsatsen i forhold til komplicerede sager, hvor der både er psykiatriske og sociale problemstillinger.
Medarbejdere i enheden kan, alt efter behov, foretage hjemmebesøg, besøg på anbringelsessteder, telefonopringninger, videomøder, skriftlige orienteringer eller afholde tværsektorielle møder, hvor det aktuelle overblik drøftes og koordineres med hjemkommune eller andre relevante parter.
Vi tilbyder dig
- En spændende stilling i et projekt, hvor du er med til at udvikle og få erfaringer med en tværsektoriel indsats for børn og unge i den akutte og subakutte fase
- En dynamisk og engageret arbejdsplads, hvor vi gør det, der skal til, og gerne tager et ekstra skridt for børnene, de unge og deres familier, så de oplever sig hjulpet videre i deres forløb
- Tværsektorielt samarbejde og koordinering
- Teamtræning og supervision
Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til overenskomst samt forhåndsaftale indgået mellem Dansk Psykologforening og Psykiatrien, Region Sjælland. Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug.
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af otte kliniske afsnit samt Den tværsektorielle enhed. De enkelte afsnit har en selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte i alt i afdelingen.
Er du interesseret
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Gitte Moth eller overlæge Janne Walløe, 58 53 81 00 eller psykologfaglig ledende koordinator Annette Anbert, 20 23 42 82.
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’
Ansøgningsfrist 17.08.18
”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”
Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.
Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.
Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.