Introduktionsreservelæge To introduktionsstillinger (nr. 6650-351-20-i-01 og nr. 6650-351-20-i-02) ved Neurologi og Fysio-ergoterapi, Regionshospitalet Holstebro er ledig til besættelse pr 01.03.2018 eller efter aftale. Der er aktuelt 8-9 skiftet vagt fra tjenestested.
Siden 2015 har Neurologisk Afdeling og Ergoterapi- og fysioterapiafdelingen været samlet i én afdeling: Neurologi og Fysio-ergoterapi.
Afdelingen har 2 introduktionsstillinger og 3 hoveduddannelsesstillinger per år i neurologi. Vi har desuden læger i KBU-forløb som den første neurologiske afdeling i landet, og vi har sideuddannelse for psykiatri.
I afdelingen er p.t. 8 overlæger og 3 afdelingslæger samt 9-10 yngre læger.
Neurologisk Afdeling, Neurologi og Fysio-ergoterapi, er Regionens vestlige specialafdeling i neurologi. Afdelingen består af 45 senge fordelt på et apopleksisengeafsnit med trombolysebehandling (14 senge i Holstebro) samt en integreret TCI-dagklinik, et sengeafsnit med almen neurologi og specialiseret traumerehabilitering (16 senge i Holstebro) samt et specialiseret rehabiliteringsafsnit for apopleksipatienter (15 senge i Lemvig). Endvidere er der et stort ambulatorium med tilhørende neurologiske klinikker i RH Holstebro, såvel som daghospital og subakut ambulatorium. Der er et tilhørende neurofysiologisk afsnit. Afdelingen har årligt ca. 3500 overvejende akutte indlæggelser samt ca. 11500 ambulante konsultationer.
Ved ansættelse på afdelingen vil der være mulighed for at arbejde i ambulatoriets subspecialer, f.eks. neuromuskulært team. epilepsi team, neurovaskulært team, skleroseteam mm. Til hvert team er der tilknyttet 2-3 speciallæger samt yngre læger under uddannelse. I introduktionsstillingen vil du cirkulere i de relevante teams ifølge din uddannelsesplanen.
Som læge på Neurologisk Afdeling vil du have mulighed for at deltage i samtlige af afdelingens aktiviteter, dvs. ambulatorium, stuegang, vagtarbejde samt undervisning.
Arbejdsmiljøet i afdelingen er godt, og der er i dagligdagen stor mulighed for selvstændigt arbejde og personlig udvikling.
Arbejdet i afdelingen er tværfagligt orienteret, med tæt samarbejde mellem læger, sygeplejersker, fysio-og ergoterapeuter, neuropsykologer, sekretærer m.fl.
Ansøgere er velkomne til at kontakte afdelingen for et besøg.
Bolig kan sædvanligvis stilles til rådighed.
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag 28.01.2018.
For yderligere oplysninger kontakt ledende overlæge Birgitte Sandal på 78437010 eller ledende oversygeplejerske Gitte Kjær Nielsen på 78437020/30173844.