Ekspertpanel sætter for første gang tal på fødevareallergi EAACI præsenterer tal for forekomsten af de værste fødevareallergier.

De hyppigst forekommende former for fødevareallergi i Europa er relateret til komælk, æg, soya, hvede, peanuts, nødder, fisk og skaldyr. Der har ikke tidligere været pålidelige estimater over prævalensen af disse allergier, men efter systematisk gennemgang af flere end 60 studier og meta-analyser, sætter et europæisk ekspertpanel nu for første gang tal på, hvor stor en andel af befolkningen i de europæiske lande, der lider af de enkelte former for fødevareallergier: Allergi mod komælk 6 pct., hvede 3,6 pct., æg...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement