Pharma Debat – eksklusivt debatforum for dig i pharmabranchenMøde #8: Lars Holger Ehlers, professor, Klinisk Institut og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Danish Center for Healthcare Improvements

27 maj, 08:00 - 09:45

Dagens Pharma og Atrium er gået sammen om et nyt og eksklusivt debatforum for dig i pharmabranchen: Pharma Debat.

PS: Abonnenter på Dagens Pharma får 20% rabat på deltagelsen.

TILMELD DIG HER

 

Lars Holger Ehlers, Professor, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet: QALY: Kvalitetsjusteret leveår – fra teori til praktisk anvendelse i Danmark
Hvilke erfaringer har man på dansk grund med anvendelse af QALY (Quality Adjusted Life Years)? Hvilken betydning har det i en dansk kontekst? Hvilke fordele og mulige faldgruber er der ved anvendelse af kvalitetsjusteret leveår – og er det et bedre og mere konsistent grundlag for at vurdere, om der er et rimeligt forhold mellem effekt og omkostninger? Formålet med QALY er, at vise den indflydelse, en behandling har på levetiden, mens man overvejer ændringer i sundhedsrelateret livskvalitet. Hvordan spiller den ind i medicinrådsprocessen? Lars Holger Ehlers lægger op til debat om hvordan QALY anvendes, forventninger og erfaringer i en dansk kontekst, samt et perspektiv på den fremtidige anvendelse af QALY.

 

Om Pharma Debat:

Dagens Pharma (en selvstændig enhed under Dagens Medicin), Atrium og DLI Market Intelligence har indgået et samarbejde, der vil skabe plads til nye og nærgående debatter på lægemiddel- og sundhedsområdet.

Pharma Debat, som konceptet hedder, består af 8 årlige netværksmøder, hvor du som professionel inden for det farmaceutiske område, får en unik mulighed for at komme i direkte dialog med nogle af sundhedsvæsenets førende eksperter og beslutningstagere.

  • Ved at kombinere Dagens Pharmas journalistiske tilgang og Atriums og DLI Market Intelligences indsigt i sundhedssystemets opbygning, de eksisterende beslutningsprocesser og industriens udfordringer, bliver Pharma Debat stedet hvor relevante eksperter og beslutningstagere belyser aktuelle emner, og svarer på skarpe spørgsmål fra deltagerne og fra Anders Heissel, redaktionschef på Dagens Pharma, som modererer debatterne.
  • Pharma Debat er en kontinuerlig møderække, hvor du 8 gange årligt vil få mulighed for at få nye indsigter i det danske sundhedsvæsen og dets aktører. Konceptet er fleksibelt, og du kan tilvælge enkelte møder, eller købe adgang til alle de 8 planlagte møder. Din tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Hvem bør tilmelde sig Pharma Debat?
Pharma Debat er et debatforum for dig, der arbejder professionelt inden for det farmaceutiske område, f.eks. i ledelseslaget, inden for market access, marketing, regulatoriske/juridiske områder, produktudvikling, salg/PR, etc.

Gennem 8 årlige debatmøder – modereret af en journalist fra Dagens Pharma med bistand fra udvalgte eksperter fra Atrium og DLI Market Intelligence – får du en unik platform til løbende og uformelt at diskutere aktuelle problemer direkte med beslutningstagere, andre eksperter, samt med kolleger i branchen.

Møderne foregår hos Søhuset Konferencecenter, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm, og afholdes den sidste onsdag i måneden kl. 8.00 – 9.45. Der serveres morgenmad, te og kaffe fra kl. 8.00. Indlæg og debat starter kl. 08.30 og slutter 09.45.

 

Hvad koster Pharma Debat?

Abonnent på Dagens Pharma: 
1.200 kr. ekskl. moms for 1 møde
7.999 kr. ekskl. moms for 8 møder

Ikke abonnent på Dagens Pharma: 
1.500 kr. ekskl. moms for 1 møde
9.999 kr. ekskl. moms for 8 møder

Begrænset antal pladser – vi opfordrer til hurtig tilmelding!
Alle priser er ex. moms. Medlemskab er personligt kan ikke overføres til andre. Medlemskab/deltagelse i 8 møder genfaktureres automatisk. Opsigelse skal ske senest netto 30 dage før genfaktureringsdato.

 

TILMELD DIG HER

 

Program: 

Møde #8: 
Onsdag d. 27. maj 2020: Kvalitetsjusteret leveår – fra teori til praktisk anvendelse i Danmark
På godt og ondt – hvilke erfaringer har man på dansk grund med anvendelse af QALY ( Quality Adjusted Life Years)? Hvilken betydning har det i en dansk kontekst ? Hvilke fordele og mulige faldgruber er der ved anvendelse af kvalitetsjusteret leveår – og er det et bedre og mere konsistent grundlag for at vurdere om der er et rimeligt forhold mellem effekt og omkostninger? Formålet med QALY er at vise den indflydelse, en behandling har på levetiden, mens man overvejer ændringer i sundhedsrelateret livskvalitet. Hvordan spiller den ind i medicinrådsprocessen ? Lars Holger Ehlers lægger op til debat om hvordan QALY anvendes, forventninger og erfaringer i en dansk kontekst samt et perspektiv på den fremtidige anvendelse af QALY.
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #9: 
Onsdag d. 26. august 2020: Velfærd og vækst går hånd i hånd – Life Science kontorets vækstplan
Kom med ind bag dørene i life science kontorets arbejde – Kasper Lingaard, tidligere chef for Erhvervsministerets life science og i dag Head of Life Science i LIF, sætter på ord på life science kontorets strategiske plan, samt hvordan man arbejder med at sikre den danske styrkeposition indenfor life science. Hvad var vigtigt, da man startede life science kontoret og hvilke mål arbejdede man efter ? Hvad er mål og indsatser fremadrettet ? Hvordan kan kontoret bidrage til at sikre vækst i life science . Kasper har været en af de bærende kræfter i arbejdet med at implementere vækstplanen for life science.
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #10: 
Onsdag d. 30. september 2020: Implementering af kunstig intelligens i sundhedsvæsenet

• Hvor langt er vi?
• Hvilke udfordringer har vi?
• Hvilke muligheder får vi?
• Hvordan kan Pharma industrien støtte op?

Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #11: 
Onsdag d. 28. oktober 2020: Prioriteringsanalyse
Hvad indgår økonomisk, når vi sammenligner med andre lande?
Jes Søgaard, professor, IST – Sundhedsøkonomi, Syddansk Universitet
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #12: 
Onsdag d. 25. november 2020: Kliniske fase 4 studier
Hanne Rolighed Christensen, Adj. professor, ph.d., ledende overlæge
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #13: 
Onsdag d. 24. februar 2021: Behandlingsrådet og medicinrådet
Karin Friis Bach, Formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner og formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #14: 
Onsdag d. 31. marts 2021: TBA

Møde #15: 
Onsdag d. 28. april 2021: TBA

Møde #16: 
Onsdag d. 26. maj 2021: TBA

Møde #17: 
Onsdag d. 25. august 2021: TBA

Møde #18: 
Onsdag d. 29. september 2021: TBA

Møde #19: 
Onsdag d. 27. oktober 2021: TBA

Møde #20: 
Onsdag d. 24. november 2021: TBA

 

Har du spørgsmål til din tilmelding?
Kontakt Education & Network-koordinator, Tine Rasmussen: +45 7242 3468, tira@dagensmedicin.dk

Har du spørgsmål eller ønsker til Pharma Network-programmet?
Kontakt Education & Network Manager, Tina Ipsen: +45 2168 4920, tiip@dagensmedicin.dk

Om Dagens Pharma               
Dagens Pharma, en del af Dagens Medicin gruppen, er en online nyhedsservice til alle, der lever af at anvende, regulere, sælge eller købe medicin. Vi skriver bl.a. om beslutningsprocesserne i kommuner, regioner, Folketinget og på sygehusene.

Om Atrium
Atrium er en del af Lif (Lægemiddelindustriforeningen) og tilbyder kurser fra basis- til ekspertniveau for medicinalindustrien og andre life science-professionelle.

Om DLI Market Intelligence
DLI Market Intelligence leverer data om lægemiddelmarkedet, og tilbyder analyser og rådgivning på baggrund af sundhedsdata, Real World Evidence data og registerstudier på tværs af Norden.

Speakers

  • Lars Holger Ehlers

  • Kasper Lindgaard

  • Jens Lundgren

  • Jes Søgaard

  • Hanne Rolighed

  • Karin Friis Bach

Pharma Debat - maj 2020

Stadig ledige pladser